LFG.HU

CikkBot
eseményekCimkek

2016. október 22-én ismét megrendezésre kerül az Arkham Night Hungary, a Rettegés Éjszakája. Az amerikai Fantasy Flight Games saját rendezvényének mintájára létrehozott magyar esemény célja továbbra is ugyanaz: minél több embert megismertetni Lovecraft világával és munkásságával a szerep-, és társasjátékokon keresztül.

Idén tíz településen, több, mint tizenöt helyszínen várjuk az érdeklődőket már délelőttől. A jól ismert Fantasy Flight játékokon (Arkham Horror, Eldritch Horror, Mansions of Madness, stb.) kívül szerepjátékokat, videójátékokat és hazai fejlesztésű társasjátékokat is ki lehet majd próbálni.

A programot filmvetítések, felolvasások színesítik, valamint néhány bolt a rendezvény idejére kedvezményeket hirdetett a kapcsolódó játékokra.

A részvétel továbbra is ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit az adott település Facebook eseményén vagy az arkhamnighthun@gmail.com címen lehet megtenni. A jelentkezéshez semmilyen előzetes ismeret nem szükséges, a szervezők teljesen kezdőket is várnak, részletes szabálymagyarázattal.

A központi esemény Facebook oldala (melyről el lehet érni mind a tíz települést): https://www.facebook.com/events/1270565656321851

- Maár Gergely


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához