LFG.HU

BePe
hírekCimkek

2016. szeptember 19-én végleg bezárta kapuit az Alsó erdősor utca 3. szám alatt található Cantina klub. A szomorú hírt a tulajdonos, Szalay Gergely közölte a szórakozóhely hivatalos Facebook-oldalán, ahol egy hosszas bejegyzésben köszönt el mindazoktól, akik az évek során megfordultak a 2010. november 6-án megnyitott, azaz pár hónap híján hat évig működő klubban.

Kedves Cantinások, barátok, vendégek, ismerősök, távoli és közeli rokonok!

A Cantina klub 2010 november 6-án nyílt és azzal a szándékkal jött létre, hogy egy otthonos, szertett teljes helyet biztosítson az olyan embereknek, akik szeretnek játszani, együtt lenni, beszélgetni, sörözni, és bármilyen közösségi formában jól érezni magukat.

Az elmúlt közel hat évben nagyon sok mindenki megfordult nálunk, és egy eltúlzott összesítés szerint, talán közel 20 ezer vendégünk volt, akik a különböző hobbijuknak szánt idejüket, a mi csodálatos, álomszerűen kitalált, megépített és vezetett helyünkön töltötték el.

Tudom, hogy sokaknak talán semmit nem mond, de a hely amit itt megalkottunk, egyedülálló volt és csodálatosan magával ragadó abban a tulajdonságában, hogy mindenkit szeretettel fogadott és otthona tudott lenni mindenkinek, aki otthonaként akart rá tekinteni. Otthonként, egy olyan világban ahol mindenki rohan és gondjai vannak. Véleményem szerint ezt a szerepét többszörösen betöltötte, és nem egyszer nem kétszer, de legalább ezerszer bizonyította, hogy alkalmas arra, hogy Ti, a vendégek jól érezzétek magatokat…

A teljes üzenet a Facebook-on  ITT olvasható, az házigazdának pedig ezúton is temérdek köszönet a munkájáért és sok-sok sikert kívánunk a jövőbeni terveihez.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához