LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A Wasteland 2 sikerét követően nem volt kérdéses, hogy a Brian Fargo által vezetett InXile Entertainment megpróbálja majd tető alá hozni az 1988-ban útjára indult széria harmadik részét, de a hivatalos bejelentésre végül szeptember végéig kellett várni. Az eddigi információk alapján a sorozatot trilógiává bővítő epizód a nukleáris téltől szenvedő Colorado területén fog játszódni, ahol (mivel még senki sem hallott a Desert Rangerekről) először is el kell majd nyernünk a helyiek bizalmát. Az új felvonás leglényegesebb újdonsága, hogy bár a hagyományoknak megfelelően egyedül is végigjátszható lesz, módunkban áll majd egy barátunkkal együtt kalandozni. Ilyenkor mindketten a saját csapatunkat fogjuk irányítani.

A mára már klasszikusnak mondható tömeges támogatás mellett a Wasteland 3-hoz akár befektetőként is adhatunk pénzt. A játék elkészüléséhez szükséges pénz 40%-át maga az inXile adja, újabb 40%-ot várnak a befektetőktől és csak 20%-ot a támogatóktól. Mivel a befektetők már 1,7 millió dollárt bedobtak a kalapba, elég jól áll a költségvetés, viszont ha csak a klasszikus támogatók által összedobott összeget nézzük, az nem valami sok. A Kickstarteren egy ilyen hátterű projektnél a fél nap alatt összeszedett $457.000-ret nézve már sokan kétkedve ingatnák a fejüket akkor is, ha csak másfél millió lenne a cél. Ezzel együtt nem vitás, hogy a 2.750.000 dolláros cél meglesz, hiszen már 2,1 millió fölött jár a számláló.
A 3000 darab 25 dolláros early bird jegy gyakorlatilag percek alatt kelt el, de a 33 dolláros digitális játékpéldányból is elment már majdnem 4000 darab. A vásárlási kedvet az is ösztönzi, hogy aki korábban támogatta az inXile valamelyik játékát, annak $5-ral kevesebbet kell fizetnie (a levélben kapott linket használva), aki pedig holnap délután 17 óráig száll be legalább $20-ral, az kap egy steames STATSIS vagy egy UnderRail példányt is ajándékba.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához