LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A Stardock bejelentésének értelmében hamarosan feltámad az 1990-ben útjára indult, de hosszú évek óta tetszhalott Star Control sorozat. Az Origins alcímet kapó részben a Föld első, csillagközi utazásra alkalmas űrhajójának kapitányát fogjuk alakítani, akinek a Neptunusz Triton nevű holdjáról érkező, idegen civilizáció által küldött vészjelzést kell majd kivizsgálnia.

Kalandjaink során a hangsúly a felfedezésen, illetve a számunkra teljesen ismeretlen és furcsa civilizációkkal való kapcsolatfelvételen lesz. Az alkotás a tervek szerint valamikor 2017-ben lát majd napvilágot PC-n és valószínűleg konzolokon.

Azok, akik szeretnék minél előbb kipróbálni a játékot, harmincöt dollár ellenében csatlakozhatnak az „alapítók” programhoz, melynek tagjaiként részt vehetnek a bétában, hozzáférhetnek a mod-eszközökhöz, exkluzív tartalmakhoz juthatnak hozzá és természetesen a végleges változat egy példányát is megkapják majd.
Akik mélyebben szeretnének a zsebükbe nyúlni, száz dollárért az összes, a jövőben megjelenő DLC-t elővásárolhatják, és a korábban ismertetett bónuszokon túl egy, a játék zenéit tartalmazó (gyaníthatóan digitálisan terjesztett) albummal is gazdagabbak lesznek.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához