LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Operation Unfathomable- Az Operation Unfathomable című Swords & Wizardry kaland és setting már a bónusz célok felé nyújtózkodik a Kikcstarteren. $20.000-nél DCC konverzió is készül a mből.

- Ne feledjétek,  jövő vasárnapig lehet jelentkezni a november 12-én megrendezésre kerülő következő Hősök Hajnala találkozóra! A kaland, melynek címe Merénylet a Középvilágon, egy izgalmas, 4. szintű D&D5e karaktereknek szóló történet lesz.

- Mit szóltok egy kis betekintéshez a Kazamaták és Kompániák 2. kiadásába? A kulcslyukon keresztül a fegyverforgatókat lehet meglesni.

- A nyílt forrású Open Legend szerepjáték kézen fogta az Ed Greenwood és Matthew Mercer által pátyolgatott Amaurea’s Dawn című settinget, és elment vele a Kickstarterre, hogy nyomtatásban is megjelenhessenek.

Open Legend

Videojáték

- Ahogy várható volt, érkezik a Red Dead Redemption 2, méghozzá jövő ősszel. Hogy PC-re is elér-e, arról persze nem szól a fáma, bár én egy kisebb összeget tennék rá a GTA V-re mutogatva…

- Megjelent a Civilization VI, melnyek utolsó előzetesét Sean Bean narrálja (és ezúttal is utóléri filmes balsorsa).

- A Nintendo leleplezte a jövőre megjelenő új konzolját, mely a Switch névre hallgat. Jópofa meg lendületes a hozzá készült első bemutató videó, de a benne látottaknak mintha valahogy nem sok köze lenne a valósághoz. Ti mit gondoltok?

Egyéb

- A Man at Armsban összerakták a Warhammer 40,000 űrgárdistáinak ikonikus közelharci fegyverét, a lánckardot.

- Most már biztos és hivatalos, hogy Donald Glover lesz az ifjú Lando Calrissian a Han Solóról szóló Star Wars filmben.

- Elkészültek a Rogue One: A Star Wars Story hivatalos karakter poszterei. Kinek hogyan tetszenek?

Star Wars Rogue One - Orson Krennic

Kattints rám! Nem harapok.

- 2024-et írunk. Már Rozsomák sem a régi, de Xavier professzoron még jobban fogott az idő vasfoga. No meg az Alzheimer-kór… Alább a Logan első előzetese, ugyanez magyar szinkronnal pedig itt.

- Ha már Marvel, ne feledkezzünk meg a Guardians of the Galaxy Vol. 2 első előzeteséről se!

- Egyesített hatalmatokból én vagyok a Bolygó Kapitánya! Leonardo DiCaprio cége és Glenn Powell, úgy tűnik, azon ügyködnek, hogy készüljön egy Captain Planet film…

Captain Planet

“A hatalom a tiétek!”

- Van itt a tarsolyban még egy újabb Assassin’s Creed filmelőzetes is.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához