LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Powder Mage- Újabb errata jelent meg a D&D 5E Player’s Handbookjához.

AS&SO HyperboreaBrian McClellan Lőpormágus-regényeinek világából Savage Worlds setting készül. The Powder Mage Roleplaying Game a Kickstarteren.

- Készül az Astonishing Swordsmen & Sorcerers of Hyperborea kemény kötéses második kiadása. Szintén Kickstarter.

- Még egy szerepjátékos Kickstarter e hétről: az Apocalypse World rendszerére épülő City of Mist a nyomozós noir hangulatba kever némi természetfelettit. Van letölthető próbajáték.

- A Bundle of Holdingnál jelenleg három szerepjáték csomag is elérhető, melyek közül kettő Trail of Cthulhu könyveket tartalmaz.

Videojáték

- A 2K Games leállította az idén free to play játékként újjászületett Evolve fejlesztését. A játék továbbra is elérhető marad, szóval aki kipróbálná, csak bátran!

Evolve

- Ahogy közeledik a megjelenés (november 11.) egyre gyakrabban jönnek ki az újabb Dishonored 2 előzetesek. A legfrissebbek egyikét élő szereplőkkel dobták fel. Profi a megvalósítás, de nekem valahogy mégsem áll teljesen össze.

- Ma jelenik meg a Titanfall 2. Itt a kiváló utolsó előzetes, melyet egy ismert dal átdolgozott formája fest alá.

Egyéb

Cthulhu Crusades címmel immáron egy középkori stílusban megrajzolt Cthulhu kártyajátékot is támogathattok a Kickstarteren.

Cthulhu Crusades

- Nem éppen kocka hír, de talán főként a hölgyek örülnek neki, hogy november 25-én visszatérnek a Gilmore-lányok a képernyőre. Az új évad Gilmore Girls: A Year in the Life címmel és négy darab 90 perces résszel érkezik a Netflixre, s mindegyik rész egy-egy évszak eseményeit meséli el.

- Egy másik régi sorozat is kap folytatást, vagyis inkább egy újrakezdést. Justin Lin (Halálos iram filmek, Star Trek: Mindenen túl) producer-rendező bábáskodása alatt a Machinima közreműködésével születik újjá (már megint) a Knight Rider.

Knight Rider


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához