LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- A Bundle of Holdingnál újrázták a tavalyi The One Ring szerepjáték csomagot. $15-ért vihető a mesélői paravánnal kiegészített alapkönyv, és kábé még egyszer ennyit be kell dobni, ha valakinek a kiegészítők is kellenek. (PDF-ekről van szó.)

The One Ring

- A Project D – 4. kolonizáció történetgyűjteménye újabb két résszel immáron 22 darabosra bővült.

Videojáték

- Megjelent a ROME: Total WariPadre!

- Itt a Mass Effect Andromeda (melynek elvileg semmi köze nem lesz a korábbi trilógiához) első tisztességes (és szerintem unalmas) előzetese.

- Jövőre tiszteletét teszi a Necromancer karakter a Diablo III-ban is.

- December 9-ére tolták a Space Hulk: Deathwing megjelenését. Az új előzetesben hatalmas belső tereket és különféle génorzókat csodálhatunk meg.

- Újabb videojáték ajándékba a 30 éves Ubisofttól. Ezúttal a Far Cry 3: Blood Dragont aktiválhatjuk ingyen az Uplayen.

- Különféle születésnapi akciók közepette a Dirt 3 Complete Edition korlátozott ideig ingyen vihető a Humble Store-ból.

- Unreal 4 Engine-t használó vieojátékok kerültek a Humble Bundle legújabb csomagjába. Legalább $1-ért a Dangerous Golf, a Shadow Complex Remastered és a 4 darab DLC-vel kiegészített Killing Floor üti a markod. Ha eléred az átlagot, ezekhez hozzáadódik az ADR1FT, a Vanishing of Ethan Carter és a The Mean Greens – Plastic Warfare, $10 fölött pedig a még Early Accessben csücsülő The Culling is. Mindegyik játék a Steamen aktiválható.

- Ha valaki Androidon is csak társasozna, vessen egy pillantást a Humble Bundle aktuális mobilos csomagjára! Catan, Carcassone, Scotland Yard, Ticket to Ride, hogy csak az ismertebbeket említsem.

Egyéb

- A tervezőasztaltól a forgatásig – 1138 darab fénykép az eredeti Csillagok háborúja trilógia (4-5-6.) kulisszái mögül.

Star Wars R2-D2

- Íme Luc Besson új sci-fijének az előzetese. A film teljes címe a következő: Valerian and the City of a Thousand Planets. Részemről a továbbiakban csak Valerianként fogok rá hivatkozni.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához