LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Itt egy mobilbarát jó féle D&D 5E szabálysegéd. Kattintásra mindenhez elérhető bővebb leírás is. Aki játékra készül, annak érdemes eltennie a böngésző könyvjelzői közé.

A Bundle of Holdingnál két kalandmestereknek szánt csomag is vihető épp, melyek konkrét játékoktól független, általános segítséget nyújtanak kampány, kaland, vagy akár helyszínek megtervezéséhez és lemeséléséhez. Itt a korábbi csomag ismétlése, ez pedig az új.

- Az egyik Bundle of Holding csomagban szerepel az Odyssey című, kampányvezetésről szóló könyv is, melyet GothPunk (hol egyedül, hogy többedmagával) folyamatosan dolgoz fel videók formájában. Nem sokkal ezelőtt került fel a 10. epizód:

Videojáték

- Íme az utolsó kasztbemutató videó a jövőre érkező Torment: Tides of Numenerából. A videó végén átkattinthatunk a Glaive és a Nano bemutatójára is.

- Egy kis szóló játékmenet a pontosan egy hét múlva megjelenő Space Hulk: Deathwingből.

- Hideo Kojima új játéka a Death Stranding címet viseli. Az új előzetesben Mads Mikkelsen is felbukkan, bár az továbbra sem derül ki, hogy maga a játék milyen stílust képvisel majd, vagy, hogy miről fog szólni…

https://www.youtube.com/watch?v=H2Hy96sOnq8

- A korábbi pletyka igaznak bizonyult. A Telltale csakugyan feldolgozza a Guardians of the Galaxyt a maga epizodikus történetmesélő stílusában. Tízer itt. Ha már Telltale, Clementine kalandjai is hamarosan folytatódnak a The Walking Dead videojáték harmadik évadjában.

- Ha valaki megnézne 8 percnyi Prey játékmenetet, ne fogja vissza magát:

- Végre nézhetünk egy kis játékmenetet a Mass Effect Andromedából is.

- Alig ért véget a GOG őszi vására, már el is kezdődött a téli. Aki gondolja, nézzen körül, és ha már arra jár, a címlapon markolja fel a ma még ingyenes Neverwinter Nights Diamond Editiont.

Neverwinter Nights

Egyéb

- Vörös Magnus, Tzeentch démon primarchája szemet vetett Fenrisre. Portestű légiói megkísérlik eltörölni az Űrfarkasokat az univerzum színéről. Vajon sikerrel járnak? Alább a sztori rövid összefoglaló videója, ezen a linken pedig megtekinthetők a Légió egységei.

- Figyelemre méltó rajongói előzetes egy csak képzeletben létező, Extermination című Terminator animációs filmhez.

- Könnyedebb vizekre evezünk a Smurfs: The Lost Village előzetesével. Ezzel kellett volna kezdeni, nem a félig élőszereplős, New Yorkban játszódó első résszel.

- Nem néztem utána, hogy ez az előzetes pontosan milyen orosz opuszhoz tartozik, de elég látványosnak tűnik. Egy valami biztos: január 26-án fogják bemutatni.

- Hong Kongban tudják, mitől döglik a légy… és a másolástól sem riadnak vissza. Mad Max után szabadon íme Mad Shelia:

- Újabb videó a Bad Lip Readingtől.Már nem csak Obi-Wan érzi a ritmust, hanem Yoda is.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához