LFG.HU

taverna
strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Tales From The Loop borító- A Mutant: Year Zero alkotóinak új szerepjátéka, a Tales from the Loop az 1980-as évekbe és egy svéd kisvárosba kalauzolja a játékoskat, mely alatt egy részecske gyorsító fekszik (ez volna a címadó The Loop), a szántóföldjein különleges gépek dolgoznak, a környező erdőkben pedig furcsa lények laknak. A Simon Stålenhag festményei által ihletett szerepjáték főhősei tizenévesek, akik el akarnak menekülni a mindennapi gondok elől, és különleges kalandokat keresnek. Kickstarter-oldal itt.

- A legújabb Bundle of Holding csomag Valiant Universe szerepjáték könyveket és ugyanabban a világban játszódó képregényeket kínál megvételre.

Videojáték

- Igaz, csak két év múlva fog megjelenni, de készül a MechWarrior 5!

- A klasszikus gyilkosos/vérfarkasos játékot most már akár a világ különböző pontjain összeülő játékosokkal is játszhatjuk… virtuális valóságban, Werevolves Within címmel.

- Hoztam néhány videót az idei PlayStation Experience előzetesei közül is. Kezdjük talán a sokak által várt The Last of Us Part II-vel…

- …aztán itt van a furcsa világban játszódó, ám igen látványos Horizon Zero Dawn

- …és végül a nem csak PS4-re érkező Full Throttle Remastered.

- Az idén 30 éves Ubisoft utolsó havi ajándéka a játékosoknak az Assassin’s Creed III. Január elejéig be lehet zsákolni, szóval nem kell kapkodni vele.

Assassin's Creed III

- A Kickstarteren még néhány napig támogatható Jupiter Hell egy körökre osztott taktikai roguelike, melyet a pörgős és feledhetetlen Doom: the Roguelike szerzője jegyez. A játékban a Rogue és Nethack hagyományait követve véletlenül generált pályákon járhatjuk be egy démoni erők által megszállt futurisztikus katonai bázis szintjeit – természetesen úgy, hogy karakterenként csak egy dobásunk van; a halál mindig végleges. ElGabor ajánlásával. ;)

Egyéb

Rogue One werkfilmecske űrmajmokról és egyéb különleges lényekről.

Spectral címmel mától egy új film érhető el a Netflixen, melyben túlvilági erők bukkannak fel egy háborúk szaggatta, ám még így is nagyon ismerős kelet-európai városban…

Transformers: The Last Knight előzetes. Ehhez nagyon nem tudok már mit hozzátenni, legfeljebb csak annyit, hogy úgy látszik, Sir Anthony Hopkins is eladta a lelkét.

- Végre kerül valami újdonság a Mission Impossible-be… ja, nem, bocs, ez az új Múmia film előzetese.

- A Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol.2 is kapott végre egy előzetest:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához