LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Swords and Wizardry- A Frog God Games összeállított egy PDF csomagot a Swords & Wizardry kiadványaiból, melyet a Humble Bundle gyakorlatához hasonlóan három árkategóriára osztott fel. Ha például régóta fáj a fogad a Rappan Athukra, avagy minden dungeonök nagyatyjára, akkor a te kategóriát $8-nál indul.

- Karácsony előtt két újabb történettel 24 darabosra bővült a Projekt D – 4. kolonizáció gyűjteménye.

- Egy kis történelemlecke következik: a waterlooi csata D&D-sen elmesélve.

- A korábban már emlegetett Valiant Universe csomag mellé csatlakozott egy Through the Breach (Malifaux) pakk is a Bundle of Holdingnál.

Videojáték

- Jövő tavasszal fog megjelenni a magyarok által fejlesztett Sudden Strike 4.

- Újabb képekkel kerültek fel a Call of Cthulhu videojáték honlapjára.

Call of Cthulhu videojáték

- Némi háttérinfó arról, hogy hol játszódik majd és milyen jellegű lesz a NeocoreGames Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr című játéka.

- Aki lemaradt az Ubisoft 30. évfordulós ajándék videojátékairól, az ezen az oldalon elvileg pótlólagosan beszerezheti őket.

Egyéb

Neil Gaiman könyveivel van megtömve az egyik aktuális Humble Books Bundle. Ráadásul a teljes összeg jótékony célokra fordul.

Film készül Paul Dini egyik nészerű képregényéből, a Gotham City Sirensből. A Margot Robbie által alakított Harley Quinn mellett vélhetően fel fog bukkanni a filmben Poison Ivy és Catwoman is.

Gotham City Sirens

The Fate of the Furious első előzetese egy hibátlan akciófilm képeit villantja fel. A szereposztás (sztár)parádés, csak arra kell majd ügyelni jövő áprilisban a moziba induláskor, hogy az agyunkat jó alaposan otthon felejtsük. :)

- Jövő nyáron jön a Gru (Despicable Me) 3. része, hasonló humorral, mint az elődei, és persze az elmaradhatatlan minionokkal.

- Íme az Assassin’s Creed mozifilm 3. előzetese.

- Nem tudom, hogy ki tudja még követni, hogy ez hányadik Majmok bolygója film lesz, de már nézhető a War for the Planet of the Apes előzetese is.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához