LFG.HU

HammerTimeCafe
strato
hírekCimkek

Kicsit döcögősen indult számomra az újév, így csak most tudtam magamnak alkalmat teremteni arra, hogy az idei első Villámhírek keretében is boldog új évet kívánjak az LFG olvasóinak. Mivel az évváltás nálam munkahelyváltással is járt, előfordulhat, hogy lesz némi változás a Villámhírek ritmusában. Mivel a kérdést érintően csak tapasztalati úton juthatok bölcsességhez, sok konkrétumot még nem tudok mondani, de egyre valószínűbb, hogy az eddigi bő négy évben megszokott péntek helyett átkerül hétfőre a megjelenés napja. Remélem, hogy ez senkinek nem okoz lelki traumát. ;)

Szerepjáték

- Újabb Pathfinder csomag a Humble Bundle keretében. Ezúttal vegyesen vihetők szerepjáték könyvek és csataterepek, illetve képregények.

Videojáték

- A Wizards of the Coast bejelentette, hogy újrarendezi a videojátékos sorait. Reméljük, hogy tanultak a Sword Coast Legends hibáiból…

- Február 28-án fog megjelenni a Torment: Tides of Numenera. Addig ezzel az interaktív küldetésvideóval lehet enyhíteni a várakozás nehézségén.

- Ha valaki szereti a roguelike elemekkel operáló CRPG-ket, a különleges hangulatú világokat, és nem riad vissza a pixelarttól, annak érdemes egy pillantást vetnie az UnDungeon Kickstarterére.

- 20 éves a Diablo. Ennek örömére most féláron vihető a Diablo III alapjáték és harmadáron a Reaper of Souls kiegészítővel egybecsomagolt változat.

- A League of Legends Warwickja a revamp mellé kapott egy hangulatos kis videócskát.

- Aki lemaradt volna a néhány napja megtartott Nintendo Switch bemutatóról, az itt megnézheti a teljes előadást, vagy az abból kiemelt rövidebb videókat.

- Az Originen most mindenki ingyen zsákolhat egy Mass Effect 2 Standard Editiont.

Mass Effect 2

- A Humble Bundle első 2017-es csomagja Assassin’s Creed játékokkal van tömve. Kiváló alkalom az év első jótékonykodására. Aki inkább a Day of the Tentacle Remasteredet venné meg olcsón, az kattintson át a másik videojátékos csomagra.

Egyéb

- Haladnak a Justice League film munkálatai. Innen az alábbi kép a liga tagjairól (kattintásra megnézhető teljes méretben):

Justice League

Megvan a készülő új Zöld Lámpás film írója, mégpedig David Goyer személyében. A Warner Brothers és a DC szerint ez a verzió olyan lesz, mint a Halálos fegyver az űrben. Hal Jordan mellett John Stewart áll majd a film fókuszában, aki tengerészgyalogos mesterlövész volt, mielőtt csatlakozott volna a Lantern Corpshoz.

- A február 23-án debütáló, orosz Guardians megkapta az utolsó előzetesét.

- Bár már tavalyi hír, de akinek eddig kimaradt volna, íme az Alien: Covenant első előzetese.

- A végére egy kis humor: Pokémon Gone, avagy Predator vs. Pikachu. Vadászd le hát mind!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához