LFG.HU

taverna
strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Szerepjáték készül az Elite: Dangerous című videojáték alapján, mely az először 1984-ben BBC Micro gépekre megjelent Elite újragondolt változata. Számomra egy kicsit fura, hogy éppen ebből a játékból készül szerepjáték, de aki lát benne fantáziát, az Kickstarteren támogathatja.

EDRPG

Glowface időt és energiát nem kímálve elindított egy magyar nyelvű, spoilermentes wikit a Shadow of the Demon Lord világáról.

- Elkészült két újabb történet a Project D – 4. kolonizáció történetgyűjteményéhez. Mind a 26 eddig elkészült történet elérhető itt.

- Egy egyszerű markup nyelvet kell csak elsajátítanod, és ezen a weboldalon már gyárthatod is szakmányban a profin kinéző szerepjáték anyagokat. A kiadódó stílus erősen a D&D 5E-ét idézi, de az legyen a legnagyobb baj, ha valaki MAGUS-hoz gyárt vele házi kiadványt. (Köszi, Petrus!)

Videojáték

- A Paradox Interactive bejelentette, hogy bizalmat szavazott a Focus Home-Cyanide kiadó-fejlesztő párosnak, hogy a White Wolffal karöltve tető alá hozzanak egy Werewolf: The Apocalypse videojátékot. Már kezdetleges honlapja is van a játéknak.

Werewolf: The Apocalypse

- Ha már Cyanide, itt az általuk kalapált Call of Cthulhu videojáték legújabb előzetese:

Úgy fest, hogy készül a Pillars of Eternity 2.

- Több játszható karakterről is lehull a lepel az Injustice 2 új előzetesében.

- Felkerült a GOG és a Steam kínálatába is a megboldogult Digital Reality által fejlesztett Imperium Galactica mindkét része. Igen, mindkettő játszható magyar nyelven is. (A linkek a második rész áruházi oldalaira mutatnak.)

- “Egy olyan városkában, mint Thimbleweed Park, egy holttest jelenti a legkisebb gondot.” Új előzetes Ron Gilbert új pont & click kalandjátékából:

- A Steam Workshopon keresztül már elérhető a XCOM 2-t alaposan átalakító Long War 2 mod.

- A Torment: Tides of Numenera legújabb előzetese a harcra összpontosít.

- A tavalyi év csomagjaiból válogatták össze a legújabb Humble Bundle videojátékait. Többek között bele került az Evoland 2, a Victor Vran, a Rust, a Shadowrun: Hong Kong és a Homeworld Remastered Collection.

Egyéb

- A Gotham sorozat promójában egyetlen pillanatra feltűnő Jokerből arra lehet következtetni, hogy a DC Comics The New 52” karakterét vették alapul hozzá.

- Go Go Power Rangers! Filmbemutató március 24-én.

- Itt a Logan második előzetese. Március 2-ától a mozikban.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához