LFG.HU

taverna
strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Arra mutatnak a jelek, hogy a Warhammer Fantasy Roleplay jogai a Cubicle 7-hez vándoroltak.

- A Kobold Press úgy érezte, hogy itt az ideje frissíteni a Midgard nevű világát. A D&D5E és Pathfinder szerepjátékhoz íródó setting kiadványai a tervek szerint augusztusban fognak eljutni a Kickstarter-támogatókhoz.

- Hogyan írjunk nem silány kalandokat? A How to Write Adventure Modules That Don’t Suck Kickstarter-oldalán $12-ért adnak egy pdf könyvet, ami eléggé kifejtősen (160 oldalon) válaszol az előbbi kérdésre. Ha hozzáteszel még $7-t, akkor egy 300+ kalandmagot tartalmazó pdf kalendáriumot is adnak mellé. Természetesen be lehet nevezni nyomtatott verzióra is.

- Február derekán mindenki megtalálhatja a saját világát a következő Szférák Vándorai szerepjátékos rendezvényen (mely amúgy harmadik a sorban).

Videojáték

- Végre hivatalosan is bejelentették a Pillars of Eternity II-t, mely a Deadfire alcímet kapta a keresztségben. A fejlesztést a Figen lehet támogatni. A gyűjtés 1,1 millió dolláros alap célja már az első napon összejött.

- A Marvel és a Square Enix hosszútávú szerződést kötött több videojátékra is. Az első közülük egy Avengers cím lesz…

- A Dark Souls III második DLC-jével pont kerül a teljes Dark Souls történet végére. A The Ringed City című kiegészítő március 28-án fog megjelenni.

- Conan nőt szabadít és szörnyeket öl a Conan Exiles új előzetesében.

- A Seven egy Thief által is ihletett, nyílt világú, izometrikus nézetű, nehéz morális döntéseket felvonultató CRPG a Witcher 3 alkotóitól.

- Itt egy újabb Mass Effect: Andromeda előzetes.

- Lett egy új Prey előzetes is.

- A legújabb Humble Bundle-ben bagóért adják a PAYDAY 2-t és DLC-it.

Egyéb

- Újabb American Gods előzetes.

- Tetszetős poszter készült a Ghost in the Shell filmhez:

Ghost in the Shell poszter

- A végére egy kis humor: Epic NPC Man, avagy egy MMORPG NPC különös és olykor zavarbaejtő kalandjai. Az első évad részei egyben:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához