LFG.HU

HammerTimeCafe
CikkBot
hírekCimkek

Február 8-án Európában is megjelent a PlayStation 4 exkluzív Nioh. Akira Kuroszava egy befejezetlenül maradt forgatókönyvére épülő akció-szerepjátékban a valóságban is létező nyugati szamuráj, a Tokugava Iejaszu tanácsadójaként munkálkodó William Adams bőrébe bújhatunk, a feladatunk pedig az, hogy megritkítsuk a Japánt fenyegető démonok, szellemek és más lények hordáit.
A leginkább a Ninja Gaiden és a Dark Souls sajátos keverékeként leírható alkotásban számtalan korhű közelharci és távolsági fegyverrel vethetjük bele magunkat a harcokba, és minél többet használjuk kedvencünket, az annál erősebbé válik a küzdelmek során.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2017/02/Nioh-640x353.jpg

Mindezeken túl, a test-test elleni viadalok során előkerülő daraboknál azt is megszabhatjuk, hogy a védekezésre, vagy a támadásra kívánjuk-e a nagyobb hangsúlyt fektetni, vagy inkább a középutat választjuk. William arra is képes, hogy elesett harcosok lelkét megidézve segítséget hívjon, azaz nem csak egyedül, hanem kooperatív multiplayerben, egy másik játékossal együtt is megtisztíthatjuk a szigetországot a fenyegető veszedelemtől.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához