LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- A Modiphius elindította a saját szerepjátékos e-magazinját, mely a Modiphia nevet kapta. Az első számot már le is tölthetik azok, akiket érdekel az Achtung! Cthulhu, a Star Trek, a Thunderbirds, a Mutant Chronicles vagy éppen a Conan RPG. Alternatív beszerzési helyként az RPGNow-ot tudnám ajánlani.

- Úgy látszik, van élet a lelőtt DungeonScape projekt után is. D&D Beyond néven idén nyáron lesz elérhető a D&D 5E-hez készülő online szerszámos készlet, melynek a béta tesztelésére már most lehet jelentkezni itt. Kedvcsináló videó alább, a hivatalos bejelentés pedig itt olvasható.

Sector Asgard Kappa címmel új Savage Worlds sci-fi setting kiadvány támogatható a Kickstarteren. 10 fontért három tucatnyi bejárható bolygó és egy plot point kampány  várja a játékosokat a címszereplő űrszektorban, de mivel az 1000 fontos célt máris elérte a gyűjtés, hozzácsatolnak még egy ugyanilyen szektort egy újabb kampánnyal. A gyűjtés a Kickstarteren nem rég bevezetett 7 napos kampánnyal megy, szóval már csak néhány napotok van, ha be akartok szállni.

Videojáték

- Bár a március 23-ai megjelenésig még van két hét, a Mass Effect: Andromedához kijött a launch trailer.

- Egy évnyi early access és közben free to play modellre váltás után a Faeria végre elérte az 1.0-ás állapotot. Aki szereti a gyűjtögetős kártyajátékokat és a kis léptékű táblás taktikázást, annak érdemes kipróbálnia. Windows, Mac és Linux (Steam) mellett iPaden is játszható, immáron ingyen (is).

- PC-n már játszható az ingyenes Elder Scrolls: Legends kártyajáték. Mac és mobil változatok is lesznek hamarosan.

- Ideje leporolni a rakétavetőt és ellenőrizni a railgunt. A vadonatúj weboldalon már lehet jelentkezni a Quake Champions zárt béta tesztelésére.

- Ha Wolverine-nel darabolnád fel Chun-Lit, Jill Valenitne-nal tanítanád móresre Rocket Raccoont, esetleg csak szimplán be akarod bizonyítani, hogy Deadpool le tud verni mindenkit, az Ultimate Marvel vs. Capcom 3-ban mindezt most már PC-n is megteheted.

Ingyen vihető a Syberia II című kaland játék az EA Originen.

Syberia 2

- Újabb Humble Jumbo Bundle érhető el. Többek között Legends of Eisenwald, Jotun, Warhammer: End Times – Vermintide és Verdun. További játékok is várhatók a középső csoportba, amibe most még 7 euró alatt be lehet szállni.

Egyéb

- Ha már Humble, van egy újabb IDW képregénycsomag is, ami elég vaskosra sikerült, és elérhető egy Humble Audiobook Bundle: Doctor Who & Torchwood nevű hangoskönyv csomag is, ami belülről nézve sokkal nagyobb, mint amilyennek kívülről látszik. :)

- Káoszra felkészülni! Film készül a Square Enix Just Cause című videojátékából. A rendező Brad Peyton lesz, Rico Rodriguez ügynök szerepét pedig Jason Momoa fogja alakítani.

- Milyen lenne egy elda trend magazin borítója, ha létezne nyomtatott sajtó a mestervilágokon? Talán ilyen:

Cosmos

Brian Kesinger ügyesen idézi meg Bill Watterson Kázmér és Huba rajzait, kever hozzá egy kis Csillagok háborúját, és így olyan jópofa képek születnek mint az alábbi. Itt megnézhetitek a többit.

Solo and Kylo

- A szokásos tavaszi kezdés helyett nyár derekán, pontosabban július 16-án veszi kezdetét a Trónok harca 7. évadja.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához