LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Az ENnie-díjas FAITH című sci-fi szerepjáték frissített szabályokkal és mini figurákkal tért vissza a Kickstarterre.

FAITH

ArcanisKickstarterre vitték az Arcanis nevű grim dark világot, hogy számtalan kaszt variációjával, új featjeivel és varázslataival új színt vigyen az 5E játékok körébe. Úgy tűnik volt értelme, mert már az első napon összejött rá a kért összeg. Aki akar, még szűk 30 napig beszállhat.

- Elindult a D&D Beyond bétájának az első fázisa. Az online segédletben a karakterkészítő még nem érhető el, de a szabály összefoglaló, a varázslat, a szörny és egyéb listák, valamint a fórum már megtekinthető és kipróbálható.

- A Symbaroum szerepjátékhoz készülő Chronicle of the Throne of Thorns kalandfolyam második felvonása felkerült a Kickstarterre. A Karvosti – The Witch Hammer című folytatás egy digitális példányához legalább 16 Euróval kell támogatni a gyűjtést.

DCC Lankhmar- Ha az utolsó játékos karakter is fűbe (vagy valami rosszabba) harapott a szörnyekkel és csapdákkal teletömött dungeon mélyén, egy csomag TPK (avagy Total Party Kill) zsepivel az egész csapat felitathatja a könnyeit. A poén kivitelezője a Goodman Games.

- Ha már Goodman Games, fellőttek egy Kickstarter-gyűjtést. Aki szereti a Dungeon Crawl Classics szerepjátékot, és legalább baráti viszonyt ápol a Lankhmar settinggel, az biztosan a zsebébe fog nyúlni ezért a dobozos készletért. $25 a beugró a pdf változatra, aminek a duplájáért nyomtatott példány is jár.

- 4 évvel a megjelenése után az angol mellett végre elkezdenek szállingózni a D&D 5E egyéb nyelvű változatai. A WotC szigorú kontrollt gyakorol a fordítások fölött, szóval hivatalos magyar változatra vajmi kevés az esély (ettől függetlenül is), de ha valaki németül, portugálul vagy éppen japánul szeretné forgatni a Monster Manualt, az idén nyártól már megteheti.

Videojáték

- A planescape.com-on hamarosan kiderül egy nagy titok! Azaz kiderülne, ha egy tesztelő nem tett volna közzé már screenshotokat a Planescape: Torment Enhanced Editionből.

Planescape Torment EE

- Felújítások korát éljük. Nyáron jön a StarCraft Remastered is.

Egyéb

- A 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendégei között lesz Orhan Pamuk, Nobel-díjas író és Visegrádi négyek keretein belül Andrzej Sapkowski is, a Witcher-sorozat szerzője. A fesztivál a Millenárison kerül megrendezésre, április 20. és 23. között. A belépés ingyenes. További részletek a rendezvény hivatalos honlapján.

- Ha az Alien Covenant az előzetesek alapján nem is tűnik annyira vonzónak, a posztere legalább király lett. Ha már poszter, itt a Spider-Man: Homecomingé és A galaxis őrzői 2-é is.

Alien Covenant SpidermanHomecoming GotG vol 2
(Kattintsatok nagyobb méretért!)

- Justice League előzetes:

- Április 19-én indul a Fargo harmadik évadja, melyben Ewan McGregor egy egymástól eléggé különböző testvérpárt alakít.

- Akad itt egy Netflixes Death Note előzetes is.

 

- Néhány rajongó elképzelte, milyen lett volna a Logan stáblistája utáni Deadpool jelenet. Spoilerveszély: előbb érdemes Logant megnézni!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához