LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Küldjetek tippeket, mert ezen a héten szerepjáték kategóriában nem találtam olyan hírt, ami az én (szerintem eléggé alacsonyra) rakott mércémet megütötte volna!

Videojáték

- Alig néhány hónappal az első rész utolsó DLC-je után bejelentették a Total War: Warhammer 2-t. Ha hihetünk az előzetesnek, akkor high elf, dark elf, lizardmen és skaven már biztosan lesz a játszható népek között.

- Közeledik a Syberia 3 megjelenési dátuma. Vajon megugorja majd az új rész az elődjei által felállított mércét?

- Némi késéssel, de idén ősszel jön az Outcast – Second Contact, mely az 1999-es nagy sikerű Outcast felúj0tott változata lesz.

- Megjelent a Thimbleweed ParkRon Gilbert és Gary Winnick új point & click kalandjátéka már elérhető Windows, Mac, Linux és Xbox One platformon.

- Íme a Telltale-féle Guardians of the Galaxy videojáték első tisztességes előzetese. Valahogy többre számítottam…

- A Destiny 2 első teasere máris több humort mutat, mint a teljes első rész. Ezen a linken megnézhető az első hosszabb előzetes is. Az előző résszel ellentéteben ez a rész jön PC-re is.

- Kijött a Mafia III első DLC-je és a játék kapott egy ingyenes demót is.

- A legújabb videojátékos Humble Bundle jóféle, kanapén összezsúfolódva is játszható többjátékos videojátékokat kínál.

Egyéb

- Egy hónap múlva indul az American Gods című sorozat Nail Gaiman azonos című regénye alapján. Addig is “plakátok” segítségével lehet barátkozni a karakterekkel.

 American Gods

- A Horus Heresy könyveit kínálja a legújabb Humble Book Bundle. Ha valaki többet szeretne megtudni a Warhammer 40,000 ideje előtt játszódó galaxis méretű polgárháború részleteiről, itt a ragyogó alkalom.

Horus Heresy

- Az HBO elkezdett dolgozni a True Detective 3. évadján. A deadwoodos David Milch is csatlakozott A törvény nevében alkotójához, Nic Pizzolattohoz. Közösen írják majd a forgatókönyvet. – Nyár derekán érkezik a mozikba Luc Besson új sci-fije, a Valerian és az ezer bolygó városa. Itt egy újabb előzetes:

- Szerptember 8-án lesz a bamutatója a Stephen King Az című művéből készült újabb filmadaptációnak. Kuloulrofóbiások már az előzetest se nézzék meg!

- A múlt heti plakát után itt az első Spider-Man: Homecoming előzetes.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához