LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Július 12-én indul az idei Hősök Hajnala tábor. Véssétek fel a naptárba, aki pedig mesélni szeretne a táborban (nem csak D&D-t), az jelentkezzen mihamarabb a szervezőknél!

Mire lehet számítani?
Egyelőre nem mondunk sokat, mert nem az igazi, ha a mesélő előre elspoilerez mindent.

A helyszín a Sötétvölgyi Tábor lesz, ami Szekszárd határán fekszik.

Az időpont július 12-16, de 12 még csak egy lazulós bemelegítő nulladik nap, amilyeneket már ismerhettek a korábbi táborokból. Tapasztalati alapon azt jelenti, hogy addig megy a társasjátékozás és a könnyed gyors mini RPG, amíg az asztaltársaságok többsége már a monopolyhoz is lehasznált állapotba nem kerül. (Van olyan csapat aki még a tavalyi nulladik napot se heverte ki.)

Természetesen azokat is szívesen látjuk, akik csak 1-2 napra terveznek megtisztelni minket jelenlétükkel, mindenképp leszünk ott jó néhányan akik végig szerepjátsszák az egész hetet. :-)

Aki nem ismerné a HH Tábort, lényeges különbség az évközben tartott HH rendezvényekhez képest, hogy nincs egy átfogó nagy modul, amit lemesélnénk közösen, minden mesélő saját produkcióval készül, játékok terén változatosságra törekszünk, tavaly sok féle játék, DnD közeli és attól igen távol álló is megjelent.

Azonnali tennivalóid:
1. Írd fel az időpontot, nehogy más programot tervezz július közepére!
2. Ha érzed a mesélési vágyat, mihamarabb vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy betervezzünk a programba!
3. Várj. A játékosi jelentkezés bő egy hónap múlva indul. Minden további részlettel (programok, jelentkezés, költségek, tennivalók, logisztika, miegyéb) addig is jelentkezünk majd. Ha közben bármi sürgős kérdésed merül fel, írj bátran, és mi megpróbálunk válaszolni!

Legyünk sokan, és érezzük jól magunkat!

Üdv:
a Hősök Hajnala


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához