LFG.HU

BePe
novella

Újítások a tavalyi rendezvényhez képest:

Minden versenyhelyszínhez tartozik majd Teremfelelős vagy Rendező (őket a nyakukban hordott neonsárga színű jegyről ismerhetitek meg), hozzájuk kell fordulni bármilyen kérdés vagy probléma esetén.

A rendezvény teljes ideje alatt üzemelni fog az Info-pult, ahol információt tudnak adni a programokról, felelős szervezőkről, időpontokról, stb.

Most szólunk, hogy a helyszínen csapatok jelentkezését a versenyekre nem tudjuk már elfogadni. A tartalék csapatokat telefonon/emailben már értesítettük, az ő részvételük a helyszínen a verseny kezdetekor derül ki.

Kérjük, hogy a belépőjegyet mindenki a nyakába akasztva viselje a rendezvényen, ezzel több kérdezősködést is megspórolhat majd a nap folyamán.

Habár el fogjuk mondani a helyszínen is, de sajnos a Műv.házban nem lehet dohányozni.
Aki rá akar gyújtani majd, az épület előtt elhelyezett hamutartóknál teheti majd meg.

Az alkoholfogyasztást a helyszínen csak mértékkel javasoljuk, az esetleges illuminált/ittas vendégek a rendezvényen nem vehetnek részt.

Játékosoknak
A csapatokat egy kód és csapatnév alapján azonosítjuk.
A könnyebb tájékozódás kedvéért az asztalokat előre felcímkézzük, hogy minden csapatnak jusson asztal és szék. (A csapatok kódját és nevét a http://lfg.hu/iras/mutat.php?id=2580 oldal táblázataiból lehet kilesni, azaz a MAGUS 22 asztal a Makka Team asztala lesz, a kisorsolt mesélő is ezen szám alapján fogja megtalálni őket.)

A MAGUS szerepjáték versenynél a karakterekhez KÖTELEZŐ előtörténetet írni, a többinél ez opcionális illetve az írók által megadottakat használjátok majd.
A versenyen használt karakterlapokat a mesélőktől fogjátok megkapni.

Kérünk mindenkit, hogy csak a saját asztalához üljön le, és senki ne okozzon felesleges kavarodást azzal, hogy leszedi az asztalra ragasztott cetlit.
(A Gladiátor bemutató alatt a nagyteremben természetesen kb 15-20 asztal félre lesz téve, hogy a bemutatóhoz szükséges tér szabadon maradhasson az előadóknak, ezeket az asztalokat felesleges lesz pánikszerűen előre keresni, a verseny kezdete előtt előpakoljuk)

Amennyiben minden igyekezetünk ellenére is olyan mesélőt kapsz, akit esetleg személyesen ismersz, szólj a Teremfelelősőknek (neonsárga jegy lesz a nyakukban a könnyebb megismeréshez) és mesélőt cseréltek egy másik csapattal.

A műanyag székeken NE billegjetek, mindenki felelősséggel tartozik az esetleg általa tönkretett bútorért.

Mesélőknek, versenyszervezőknek

A mesélőknek, meghívott vendégeknek és más versenyszervezőknek külön bejáratot biztosítunk, kérlek 9 óra előtt gyere a Műv.házba (az egyes versenyek koordinátorai a helyszínen ha szükséges, egy utolsó eligazitást tarthatnak a mesélőknek).
Amikor bejössz a különbejárón, kérlek hozz egy igazolványt magaddal, mondd be a neved és hogy milyen versenyen fogsz mesélni. Ezután megkapod a belépőjegyed.

Bármelyik nap mesélsz is, a mesélésed napján mindenképp jelentkezz be a bejáratnál, hogy tudjuk, hány mesélőre számíthatunk a verseny kezdetekor.

A modulverseny végén kérlek töltsd ki a csapat értékelőlapját, majd az egyik Teremfelelős összeszedi. A káosz elkerülése végett a csapat és a mesélő csak ezután távozzon az asztaltól.

Versenyszervezőként amennyiben bármi problémába ütközöl, szólj a Teremfelelősnek.


Szállást foglalóknak

A szálló címe:
GRAND HOTEL GOLIAT
1135 Budapest, Kerekes u. 12-20Útvonal a Muvháztól a Szállásig:

Rozsnyai u.
Röppentyű u.
Petneházy u.
Reiter Ferenc u.
Kerekes u.Igény szerint az Info-pultnál lehet majd térképet kérni a szálláshoz.

Reméljük a fent leírtak valóban hasznosnak bizonyulnak majd, és kultúrált keretek közt, igényesen tarthatjuk meg a II. RPG.HU Találkozót. :)

Jó szórakozást a hétvégén!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához