LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Elindult a Kickstarter-gyűjtés a BLUEHOLME című retroklón szerepjáték Journeymanne Rules nevű verziójára. A szabályrendszer és a szöveg készen áll, a gyűjtés az illusztrációk felújítására, és így a kiadvány véglegesítésére indult. (Az ár ne zavarjon meg senkit! Hongkongi dollárról van szó.)

BLUEHOLME Journeymanne Rules

- Kezdő (értsd 0. és 1. szintű) D&D varázslatokat tartalmaz a legújabb Unearthed Arcana. Vajon volt ezekre valós szükség?

Monster Hunter's Handbook- A legújabb (ki tudja már, hányadik) Pathfinder Companion címe Monster Hunter’s Handbook. Benne megtalálható minden nyalánkság és ropogtatnivaló, ami egy jó szörnyvadász elkészítéséhez kell.

- Július 12-én indul az idei Hősök Hajnala tábor. Véssétek fel a naptárba, aki pedig mesélni szeretne a táborban (nem csak D&D-t), az jelentkezzen mihamarabb a szervezőknél!
Még a tábor előtt két hónappal, május 13-án kerül megrendezésre a következő HH találkozó. A Leszámolás a világ tetején című kalandhoz már elérhetők az előre elkészített karakterek.

- Az Alternity című univerzális sci-fi szerepjátékba is új életet lehelnének a Kickstarter (és lelkes támogatók) segítségével. Szó sincs zsákbamacskáról, mert játék teszt verziója ingyen elérhető a DriveThruRPG-nél.

Alternity 2017

Videojáték

- A Dawn of War III nyílt béta tesztje április 21-étől 24-éig fog tartani. Már lehet jelentkezni rá.

Egyéb

- A Warhammer 40,000-nél maradva: a gyerekek játszva tanulhatnak az Impérium teljes területén ezzel a birodalmi kifestőkönyvvel. A White Shield’s Coloring Book pdf változata innen tölthető le.

- Készült egy nosztalgiát keltő rajongói VHS-reklám a Zsivány egyeshez.

- Újabb teaser jelent meg az augusztusban induló Defenders sorozathoz. Sajnos Jessica miatt elég rövidke lett, de így legalább kaptunk egy megjelenési dátumot is. Mivel Netflix Original sorozatról van szó, minden rész egyszerre fog felkerülni az évadból.

- Ha már Netflix, a Punisher sorozat első évadja is idén fog megjelenni. Pontos időpont még nincs, de plakát van.

Punisher

- A legújabb Alien: Covenant előzetes nem túl hosszú, és semmi új sincs benne, viszont a végén található hashtaget követve meg lehet nézni egy bővebb és érdekesebb változatot. A film egy hónap múlva érkezik a mozikba. Plakát van ehhez is:

Alien: Covenant

- A végére egy kis zene. A PlayerPiano YouTube-csatornán a különösen tehetséges Szonya Beluszova játszik mindenféle film- és videojátékdalokat alkalomhoz passzoló zongorán és ruhákban. Ízelítőnek egy kis Star Wars egyveleg:

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához