LFG.HU

Phobos
RPG mesélőknekCimkek

“Ez most emberi érzelem?” – a II. RPG.HU Találkozó Cyberpunk modulja

A háttér
Night City, 2021. január 13. A Trauma Team nem csak abból él, hogy haldokló szólókat kapar fel az utcáról. Orvosi szabadalmai és néhány implantja egyeduralkodók a piacon. Ezeket persze fejlesztenie kell, ezért a TT elkezdi titokban motivációs chipje teszteléseit, amellyel tökéletes cégrabszolgákat akar létrehozni.
A TTMTVC-103 kódnevű project lényege egy olyan fejlesztett motivációs chip, amely a neurális processzorba illeszkedik, és aktiválásakor az agy örömközpontját ingerli. Az ingerlés hatására az alany fogékonyabbá válik a parancsok, feladatok végrehajtására, és általánosságban is nagyobb lesz a munkakedve. A chip a céges beültetések (“Parancsra ölés” és társai) technológiáját használja fel, és humánusabb, mint ezek általánosságba véve.
A chip tesztelése 1,5 hónapja zajlik, és rengeteg önkéntes és nem-annyira önkéntes alanyon tesztelték már. A teszt azonban még nem teljes, mert még csak “átlagembereken” tesztelték, ezért szükség egy “hadszíntéri” tesztre is, amelyben folyamatosan megterhelt és erős egyéniségű személyeken tesztelik. Itt jönnek a képbe a karakterek…

/A modul tömörítve, PDF formátumban letölthető tőlunk/


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.rpg.hu/download/moduls/rpghu2_cp_modul.zip]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához