LFG.HU

HammerTimeCafe
CikkBot
hírekCimkek

Tudjuk, mit viselsz jövő nyáron!
A
WearWar egy magyar fejlesztésű póló brand és egy izgalmas közösségi kaland egyben. Hamarosan Te is részese lehetsz a játéknak!

A WearWar projekt ötlete egy magyar grafikus, Juhász Dávid fejéből pattant ki. Az egyedi, önmagában is trendi pólókon egy-egy hős látható, a játékosok ezekkel a karakterekkel vesznek részt a játékban. Minden hősnek, így minden WearWar pólót viselő játékosnak két ellenfele van: egy, akit mindig legyőz és egy, aki mindig legyőzi őt. Az egész a jól ismert kő-papír-olló játékhoz hasonlít.

wearwar_afropope

Az első széria 5 hőst tartalmaz, női, férfi fazonban egyaránt elérhető lesz.

A játék szempontjából minden pólónak két lényeges felülete van: A póló elején a hős jelenik meg, hátul pedig a karakter neve és az, hogy kit győz le.

A játékhoz tartozik majd egy weboldal is, itt nem csak a menő pólókat tudják megrendelni az érdeklődők, de fel is tölthetik az összecsapások alkalmával készült fotókat, videókat.
Így egy közösségi élménnyé formálódik a játék, a játékban résztvevők az általuk kedvelt hős oldalán számtalan érdekes történetet olvashatnak, láthatnak a világ minden tájáról, egymás számára addig ismeretlen emberek találkozásairól. Ezen kívül érdekes statisztikákat elemezhetnek a kialakult erőviszonyokról is.

A játéknak nincs klasszikus értelemben vett nyertese, a résztvevőkre bízza a nyeremény meghatározását. A kezdeményezés szlogenje egy alapvető ellenkulturális filozófiát sugall a játékosoknak:

WearWar – Losing is Sexy!

„Ezzel a hozzáállással megérezhetjük, hogy a másik ember győzelemhez juttatása önmagunkat és az emberek közösségét fejleszti. Megtanít veszíteni és megérteni azt, hogy a boldogság és győzelem szétválaszthatók egymástól. Miért ne élhetnénk meg sikerként egy számunkra ismeretlen ember győzelmét? A Wearwar játékos szexi, mert büszkén viseli a vereséget és számára a másik fél győztes mosolya a díj” – mondta el az ötletgazda, Juhász Dávid.

Most Te is részese lehetsz a játéknak, és támogathatod a fiatal csapatot a nemzetközi piacra lépésben!

Április 23-án egy közösségi finanszírozásra buzdító kampány indul az Indiegogo oldalán.
A kampány során kedvezményesen megvásárolhatóak lesznek a WearWar pólók, valamint különleges, egyedi, limitált szériás WearWar termékekhez is hozzá lehet jutni.

Indulhat a harc?
Ne hagyd ki a lehetőséget, csapj le egy pólóra minél hamarabb és hívd ki barátaidat egy hamisítatlan WearWar csatára!

chars

howtoplay

kappatwins

misterhipster

(x)


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához