LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Az Eclipse Phase második kiadásaPosthuman Studios tervei szerint idén októberben fog megjelenni. Persze ehhez előbb az kell, hogy a hamarosan induló, nyílt teszteléssel egybekötött Kickstarter-gyűjtés sikeres legyen.

- Több kevésbé hasznosnak tűnő D&D Unearthed Arcana között jött egy olyan is, ami a játékülések közötti időszak hasznosan töltésére (mármint a játék szempotnjából) ad egész jó tippeket.

Videojáték

- Többjátékos módot és pályaszerkesztőt kap a Besiege. Az ezzel megnyíló lehetőségeket az alábbi előzetes mutatja be, melynek zeneválasztása kiváló.

- A This War of Mine alkotóinak új játéka is azt a kérdést boncolgatja, hogy szélsőséges körülmények között, hogyan változik meg az emberek viselkedése, csak a környezet ezúttal valamivel fagyosabb… Frostpunk előzetes:

- A pisztolycipellős Bayonetta útja hosszú volt a PC-ig, de végül megérkezett.

- Bejelentették a Star Wars Battlefront II-t. Újdonság a közvetlen elődhöz képest, hogy lesz egyjátékos kampány, amelyben egy birodalmi elit rohamosztagos történetét játszhatjuk majd végig. Megjelenés idén novemberben, és persze van hangulatbomba előzetes is:

- Ismét jóféle videojátékok (például Hard West, Spintries, Slime Rancher) vihetők olcsón a Humble Bundle legújabb csokrában, valamint van egy kalandjátékos csomag is Android készülékekre. A Humble Mobile Bundle-ben többek között az alábbi címek szerepelnek: Grim Fandango Remastered, Machinarium, Her Story és Sorcery! 4. Aki siet, az még elérheti a Humble Intergalacic Bundle-t is.

Egyéb

- Küszöbön az új Warhammer 40.000 szabályok megjelenése és egyúttal a világ történetének folytatása. A hivatalos weboldalon már lehet FAQ-t olvasni, illetve videót nézni:

- Fallout témájú minifigurás harci játékon dolgozik a Modiphius. A Fallout: Wasteland Warfare részletei egyelőre nem ismertek.

Fallout: Wasteland Warfare

- Volt némi szülinapi Star Wars ünneplés a múlt héten, szóval kaptunk egy csokorra való új előzetest. Itt van például a Rebels negyedik és egyben befejező évadjáé, emitt meg a nyáron érkező Star Wars – Forces of Destinyé, melynek 2-3 perces epizódjai a SW univerzum hősnőit fogják bemutatni. Ja, és van itt egy Csillagok háborúja VIII: Az utolsó Jedi előzetes is:

- Aki nem bírja ki a Deadpool 2-ig, hogy Ryan Reynoldsot egy humoros, akció dús és mocskos dumával teli filmben lássa, annak már csak augusztusig kell türelemmel lennie, és már nézheti is A bérgyilkos testőrét.

Sorozat készül King Kong Koponya-sziget címmel. A Kong-univerzumban ez lesz az első élőszereplős televíziós program. A történet Merian C. Cooper King Kongján és a DeVito ArtWorks (Joe DeVito) Skull Island-jén alapul, női főszereplővel.

- Íme a Köpeny és Kard, a ’90-es években a hazai Pókember képregényekben is feltűnt páros új filmsorozatának első előzetese. Főszerepben Olivia Holt és Aubrey Joseph.

Kamijama Kendzsi (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex sorozat) és Aramaki Sindzsi (Appleseed Alpha) új Ghost in the Shell animációs projekten dolgozik. Részletek még nem ismertek.

A köd című Stephen King regény alapján idén sorozat indul, várhatóan júniusi kezdéssel, egyelőre tíz epizóddal.

- Az új Thor-film mintha kölcsön vett volna pár dolgot A galaxis őrzőitől

- A Marvel Magyarország Club karitatív tevékenységei számotokra is ismerős lehet. Ezúttal egy gyermekotthonba érkező újszülöttnek lenne szüksége támogatásra. Bébiőr, úgy tűnik, már lesz, de egy babakocsi még jól jönne neki. Bővebb információt ezen a Facebook oldalon találtok, jelentkezni pedig a következő elérhetőségeken tudtok: marvel.mo.club@gmail.com / +36305801704

MMC


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához