LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Bár a 2014 októberében megjelent Alien: Isolation kiváló kritikákat kapott, mindössze alig kétmillió példány kelt el belőle, amiben a teljes áron megvásárolt példányok mellett benne vannak a komoly leértékelések során gazdára talált kópiák is. Figyelembe véve, hogy az alkotás PC mellett PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is megjelent, ez nem számít különösebben erős eredménynek, így bár többször is szóba került, hogy nincs kizárva egy folytatás lehetősége, eddig ennél konkrétabb ígéret nem hangzott el.

Éppen ezért komoly meglepetést okozott, amikor kiderült, hogy az Official Playstation Magazine információi szerint a Creative Assembly munkatársai a Halo Wars 2 munkálatainak befejezése után megkezdték a túlélőhorror második részének tető alá hozatalát. A hír viharos gyorsasággal járta be a játéksajtót, ám a Eurogamer cikke szerint fölösleges volt örülni – a stúdiónál valóban valami újon dolgoznak, de az nem az Alien: Isolation 2, hanem egy közelebbről meg nem nevezett, új projekt.
A második rész elkészültének amúgy is halovány esélyét még tovább csökkenti, hogy az első felvonáson ügyködő szakemberek java része már nincs a cégnél, de hogy végül kinek lesz igaza, azt jó eséllyel az idei E3 során tudjuk majd meg.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához