LFG.HU

rhynn
játékokCimkek

A magyarországi Robert Jordan Fan Club idén ünnepli harmadik születésnapját. Ennek okán több aprósággal is szeretnénk kedveskedni Robert Jordan magyar olvasótáborának.
Az egyik, s talán legfontosabb ilyen dolog egy izgalmas nyereményjáték.

Általános tudnivalók

- A játékban bárki részt vehet, aki válaszait (legalább egy kérdésre) elküldi a szervezőknek a határidő lejárta előtt! A szervezők, a Beholder kft. alkalmazottai, a kvíz készítői (Derhelm, AnWar, Mort, rhynn) természetesen nem vehetnek részt a játékban! Nevezési díj nincs.

- Nincs más feladatod, mint egy e-mailt írni a válaszokkal. Mindenképp legyen benne a Neved (rendes, családi- és keresztnév), pontos lakcímed (hogy ide küldjük az esetleges nyereményt), a beceneved (ha klubtag vagy) és persze a válaszaid..

- Beküldési határidő 2003. április 6. vasárnap este 8 óra. Aki ezután küldi be, az a nyereményjátékból kimarad.

- A beküldött válaszokat a Robert Jordan Fan Club magasrangú tagjai (Asha`manok és rhynn M`Hael) javítják. A játékban minden klubtag és nem tag egyenlő esélyekkel vesz részt! A klubtagok ezen felül a klub házi pontversenyében is pontokat szerezhetnek!

- A játék nyereménye Robert Jordan Tél Szíve című könyvének első kötete lesz (több példány is), mely a megjelenés napján (2003. április 26.) személyesen is átvehető lesz. Ezt a játékban legmagasabb pontszámot elérő játékosok kapják. Ezenkívül az összes játékos között kisorsolunk vigaszdíjként egy példányt ugyanebből a könyvből és egy rpg.hu-s bögrét is.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.rpg.hu/member/ido_kereke/working/kvizjatek/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához