LFG.HU

taverna
CikkBot
hírekCimkek

Elég korlátozott létszámban, de már lehet jelentkezni az új MAGUS tesztelésére. Az első körre május 3. a határidő.

“Múlt hét szombaton, április 22-én a Könyvfesztiválon egy rövid tájékoztatást követően remek, több órás beszélgetésekkel hosszú idő után végre megtörtént az első konkrét kiadó lépés a M.A.G..U.S. szerepjáték életében. Az alkalmat hivatalosan a tesztelők jelentkezésére szántuk, de természetesen tisztában voltunk azzal, hogy a – teljesen jogos és érthető – kíváncsiság messze túlmutathat ezen. Be kell valljuk, hogy itt a feltételes mód nem véletlen: mi is reméltük, hogy az elmúlt évek hányattatásai nem okoztak gyógyíthatatlan károkat, de az érdeklődés így is minden reményünket túlszárnyalta. Élőben is sokan eljöttetek, és más csatornákon is rengeteg érdeklődés, támogatás, és felkínált segítség jött.

Aki ott volt, láthatta, hogy igyekeztünk extra óvatosan fogalmazni, és az üres ígérgetéseknek elkerülni még a látszatát is. Ez nem azt jelenti, hogy ne szeretnénk mi is megosztani mindent, ami már elkészült, ami el fog, amiért dolgozunk és amiben hiszünk, de tisztában vagyunk azzal, hogy ezt csak kiemelt körültekintéssel lehet csinálni. Ez innentől számunkra elvi kérdés – és ez olyasmi, amit itt és most szeretnénk hangsúlyozni.
Ezzel a szerepvállalással a DV elkötelezte magát a M.A.G.U.S. szerepjáték kiadása mellett – ez lenne az első, fontos pont. A második pedig az, hogy mi mindig is a mértéktartó jelenlétben hittünk, hogy mindig az érdemi munka a lényegi infó, a többi csakis erre épülhet. Inkább mindig kevesebbet mondunk és mutatunk, de megmaradunk a biztosabb lépések mellett. Ezt nyilván sokféleképpen lehetne csinálni, de számunkra ezt jelenti a felelősségteljes hozzáállás…”

Folytatás a kiadó oldalán ITT.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához