LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Bár még több, mint egy hónap hátra van Julian Gollop legújabb, Phoenix Point címre keresztelt játékának közösségi kampányából, az már sikeresen összegyűjtötte az elkészítéséhez szükséges minimum összeget.

Phoenix Point

Az eredeti X-Com atyjának új körökre osztott taktikai játéka egy olvadó jégsapkák alól előkerülő, áldozatai DNS-ét felhasználó vírus elterjedése utáni posztapokaliptikus földön fog játszódni. Az emberiség megtizedelődött, ráadásul az amúgy is siralmas helyzetet csak még tovább nehezíti, hogy a túlélők által alapított, radikálisan eltérő nézeteket valló frakciók egymást alig valamivel szívlelik csak jobban, mint a szörnyetegeket.

Az ígéretek szerint egy procedurálisan generált, rombolható környezetű pályákat felvonultató játékot kapunk majd, a rémségek pedig az általunk kedvelt támadási formák függvényében fognak mutálódni, így idővel kénytelenek leszünk új haditerv után nézni.

Amennyiben szeretnénk támogatni a Phoenix Pointot, akkor annak PC-exkluzív digitális példánya harminc dollárért lehet a miénk, de ha hajlandóak vagyunk mélyebben a zsebünkbe nyúlni, különféle, extra tartalmakkal bíró kiadásokat is megvehetünk.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához