LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Az Unspeakable: Sigil & Sign egy olyan Cthulhu-témájú szerepjáték, melyben a játékos karakterek nem megakadályozni akarják a kultistákat, hanem ők maguk a kultisták. Kickstarteren még bő 10 napig támogatható.

Unspeakable: Sigil & Sigs

- Elindult a transzhumanitás kérdéseit is boncolgató Eclipse Phase című sci-fi szerepjáték második kiadásának Kickstarter-gyűjtése is.

Eclipse Phase 2E

Videojáték

- Megjelent a Prey. A Dishonoredet is megalkotó Arkane Studios mindent kihozott a Cryengine-ből; a PC port állítólag pompásan fut.

- Holnap megjelenik a ’90-es évek FPS-eit idéző, akcióban, szögletességben és pixeles vérben bővelkedő Strafe. A játék hivatalos honlapja is a netes hőskorszakot idézi.

- A Darksiders 3 főhőse Fury lesz. Hangulat-előzetes alább, játékmenet előzetes emitt.

- Az Injustice 2 Jokere is bemutatkozik (alább), az első karakter DLC-ben pedig Red Hood, Starfire és Sub-Zero bővíti a harcosok listáját.

- A Call of Duty széria az új résszel visszatér a gyökereihez, azaz a második világháborúhoz. Természetesen akkor már a partraszállás sem maradhat el, és a puskák mellett az unalomig ismert háborús frázisok is puffognak…

- Itt a Heroes of the Storm 2.0 sok változással, és egy egy új videóval, melyben az Overwatch-ból szökött Genji és D.Va elagyabugyálja Diablót.

- Ha felülnél a nosztalgiavonatra, próbáld ki a böngészőben is játszható legelső Tomb Raidert!

Open Lara

- A Nintendo leleplezte az új marokkonzolját. A 2DS XL július végtől lesz kapható.

Film és sorozat

- A Marvel netflixes kvartettje idén összeáll, hogy rácsapjon A Kézre. Újabb Defenders előzetes:

- Talán végre lesz valami Az idő kereke című filmsorozatból. A Variety értesülései szerint a Robert Jordan azonos című regényfolyamán alapuló széria fölött végül a Sony fog bábáskodni.

- Ismerős arcok 25 évvel később. A május 21-én egy kétórás résszel induló új Twin Peaks sorozat újabb nosztalgikus előzetese:

- A Stephen King regényei alapuló The Dark Tower is kapott egy előzetest.

- Május 19-én kerül a mozikba az Alien: Covenant. Új előzetes:

- Itt az új Kingsman film előzetese is:

Egyéb

Call of Cthulhu: The Coloring Book- A Call of Cthulhu kifestő könyvben akár hupililára is kiszínezhetjük a Sárga Királyt. Csak aztán nehogy azt gondolják rólunk, hogy ez a téboly első jele! ;)

- Ha érdekel, hogy a Millennium Falcon hogyan nézett ki, amikor a pályafutását kezdte egy csíkos jegyzetfüzetlapon, és milyen evolúciós lépcsőkön keresztül érte el a végleges alakját, itt egy kimerítő összefoglaló.

- Májusban érkezik a Blacksad második kötete, a Hófehér nemzet.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához