LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- A Bundle of Holding mélyén most éppen három jóféle szerepjáték csomag lapul. Az első a Vampire 20. évfordulós kiadását, a második13th Age legfontosabb könyveit, a harmadik pedig a Savage Worlds alapkönyv mellett az East Texas University setting kiadványait tartalmazza. A legutolsó már csak ma érhető el, a többin még lehet gondolkozni, bár ennél jobb árakat nehéz találni.

Videojáték

- Ha valakit érdekelnek a Divinity:Original Sin 2 Game Master módjának részletei, itt olvashat róla. A lustábbak megelégedhetnek a videóval.

- Május 25-én jön a Vanquish PC-re!

- A Spiders új játéka az Amerika felfedezését követő kolonizálási hullámot idézi. A különbség az, hogy a játékban egy fiktív szigetről van szó, a bennszülötteket pedig misztikus erők és különös lények óvják a megszállóktól. GreedFall előzetes:

- Jöhet egy régi StarCraft dallam felújított változata a készülő StarCraft: Remasteredből? További régi-új hangok, portrék és érdekességek itt.

- Újabb videojátékos Humble Bundle érhető el. Benne többek között SpeedRunners, Party Hard, The Final Station, ClusterTruck és Hello Neighbor.

Humble tinyBuild Bundle

Film és sorozat

- Így fog kinézni Sir James Paul McCartney a legújabb Karib-tenger kalózai filmben. Szerepéről egyelőre nem tudni részleteket.

Paul McCartney, a kalóz

Jövőre jön egy Deadpool animációs sorozat.

- Élőszereplős Judge Dredd sorozat van készülőben! Ráadásul a 2012-es film elkövetői csücsülnek a produceri székekben.

- Vasárnap indul az új Twin Peaks sorozat.

- Már tavaly augusztusban is cikkezett róla a Marvel, hogy a Runaways című képregényből televíziós sorozatot készít. A történet szerint néhány tinédzser felfedezi, hogy a szüleik valójában álnéven élő szuper-gonosztevők. Elszöknek hazulról és összeállnak egy bandába, hogy fényt derítsenek származásuk titkaira. Ha minden jól megy, a sorozat, jövőre debütál a Hulun.

The Runaways

- 2018-ban érkezik a komolyan nehezen vehető Iron Sky folytatása, de az előzetesben már most beköszön egy régi ismerős arc.

- Íme az első Blade Runner 2049 előzetes.

- És az utolsó a Wonder Woman filmhez.

Egyéb

- Elérhető lett Beholder weboldalán az összes Alanori Krónika. Mind a 149 szám olvasható online, de akár le is tölthetők. Nosztalgiára fel!

- A vogon költészet immár elérhető a mi bolygónkon is! Nemsokára Törölközőnap, nem árt felkészülni valami frappáns beszéddel, ami egészen véletlenül tartalmaz egy csodálatos verset is.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához