LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- A Bundle of Holding legújabb csomagjában a Shadow of the Demon Lord kiadványai formálnak alkalmi vételt. Ha a vásárlás előtt tájékozódnál, Petrus írt egy kimerítő ismertetőt a játékról.

Shadow of the Demon Lord

- A TableTop legújabb adásában Felicia Day, John Rogers és Ryan Macklin csatlakozott Wilhez, hogy kipróbálják a Fate Core szerepjátékot. Ryan egyike a játék tervezőinek, így ő vezeti a játékot.

- Ahogy korábban már csiripelték a madarak, a Warhammer Fantasy szerepjátékot a Cubicle 7 fogja a jövőben kezelni. Új kiadás még idén várható, a helyszín ismét az Öreg Világ.
Emellett jövőre elindul a különálló Warhammer Age of Sigmar című termékvonal is. Érdekes lépés. Szerintetek tényleg van az AoS-nak akkora rajongótábora, hogy ez megérje?

Warhammer Fantasy Roleplay

Videojáték

- Ha már Warhammer, itt egy kis gyíkemberes kedvcsináló a készülő Total War: WARHAMMER 2-ből.

- Irány Montana állam, a kiváló horgászhelyekben, füstös útszéli csehókban, grizzly medvékben és megszállott hívőkben bővelkedő Hope megye!
Ez vár ránk a Far Cry 5-ben 2018. feburár 27-én.

Elindult a Geralt által is kedvelt GWENT kártyajáték nyílt béta tesztelése. Most bárki kipróbálhatja a játékot, nem kell hozzá bennfentes witchernek lenni.

- Elérhető a legújabb videojátékos Humble Bundle! Minden benne foglalt játék szerepelt már korábbi csomagban, de hátha valakinek kapóra jön így is.
Közben két újabb játékkal frissült a Humble Indie Bundle 18, arra is érdemes egy pillantást vetni.

Egyéb

Infók, képek és videó az új Warhammer 40,000 kiadásról. Megjelenés június 17-én, az előrendelés pedig 3-ától lehetséges.

- Trónok harca hetedik évad előzetes.

- A nemzetközi Spider-man: Homecoming előzetes (lent) most jobb lett, mint a mezei (a link mögött).


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához