LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Kezdetét vette a Pathfinder: Kingmaker közösségi kampánya. A játékot elkészíteni kívánó, orosz fejlesztőkből álló Owlcat Games tagjait a karrierje során az Interplay, a Black Isle és az Obsidian sorait is erősítő veterán, Chris Avellone is segíti, aki narratív designerként vesz részt a projektben.
A tervek szerint nem hagyományos kalandozó fantasyt fogunk kapni, hanem egy olyan, a népszerű asztali szerepjáték szabályait átültető videojátékot, amiben nem csak hősként vagy gaztevőként, hanem egy királyság uraként is próbára tehetjük majd magunkat. Erre utal a játék címe is.

A készítők kiemelték, hogy nem csupán egy központi erődítményt fogunk menedzselni, hanem ténylegesen egy kisebb-nagyobb településekkel teli birodalom irányításának nehéz feladatát vehetjük majd a nyakunkba. Természetesen mindeközben a kincsekkel teli kazamaták és ősi romok felfedezésének és kifosztásának öröméről sem leszünk kénytelenek lemondani.
Ha szeretnél többet is megtudni az alkotásról, akkor látogasd meg a Kickstarter-oldalt! Itt a játék egy példányára is benevezhetsz legkevesebb 28 dollárért, ami persze csak akkor üti majd a markodat, ha az 500.000 dolláros végcélt kitűző gyűjtés sikerrel zárul, és a fejlesztők (a jelenlegi tervek szerint) jövő nyárra valóban játékra fordítják az összegyűlt pénzt.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához