LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- A függöny felgördül. Kezdődjék az új maszkabál! Letölthető, játszható a Vampire: The Masquerade 5. kiadásának “pre-alpha” demója. A White Wolf minden visszajelzést szívesen fogad.

Vampire 20A

- Elindult a Beasts & Barbarians című Savage Worlds szerepjáték setting harmadik kiadására gyűjtő Indiegogo-kampány. Teret az ágyékkötős izomkolosszusoknak és az aligruhás amazonoknak!

 - Kell gyorsan egy középkori(as) várostérkép? Generálj egyet egyetlen kattintással!

Videojáték

- A Pathfinder: Kingmaker gyűjtése már egészen jól áll. Még 22 nap van hátra, és már csak $25.000 hiányzik a kitűzött célhoz. Még bőven nem késő csatlakozni.

- Megjelent az első Tekken, ami kijött PC platformra is. Csak 7 részt kellett várni, hogy ez megtörténjen.

A múlt héten lezajlott az idei E3. Megosztom veletek azokat a szerintem izgalmasabb vagy érdekesebb videókat, amik az expó során jelentek meg.

- A kelleténél talán több reményt fűzök a Cyanide Studio által kalapált Call of Cthulhu videojátékhoz, de a Dark Corners of the Earth óta nem láttam igazán jó játékot a témában, és szeretném, hogy ez is jó legyen.

- A Focus Home kiadónál maradva érdemes megemlíteni még a Dontnod Vampyr című játékát, melynek igazán hangulatosra sikerült az E3-as előzetese:

- A Dontnodról is tudok átkötni: augusztusban jön a Life is Strange: Before the Storm, mely a nagysikerű Life is Strange előzményeit fogja feldolgozni 3 epizódban. Főszerepben Chloe Price, akinek ezúttal sajnos nem Ashley Burch kölcsönzi a hangját.

- Ha soha nem hallottál a Beyond Good and Evil első részéről, a második rész alábbi előzetesét akkor is nézd meg! Talán nincs sok köze az elődhöz, de minden pórusából árad a hangulat.

- 20 évvel a kiadása után végre szintet lép az Age of Empires első része is. A Definitive Edition a HD lépcsőt átugorva helyből a 4k-t veszi célba. Már-már nem is remasterről, inkább egy eredetihez hű remake-ről kell beszélni.

- És most egy kis mainstream: egy év szünet után új résszel jelentkezik az Assassin’s Creed. Az Originsben a címhez hűen az asszaszinok eredetét tárhatjuk fel, méghozzá nem máshol, mint az ókori Egyiptomban.

- Bemutatták az új Metro videojáték első előzetesét is. Az Exodus alcímű új részben, úgy néz ki, hogy több lesz a szín és a tágas tér…

- Blazkowicz ügynök sem pihenhet. Leleplezték a Wolfenstein II: The New Colossust is:

https://www.youtube.com/watch?v=xHht8480cEo

- Egy érdekes, csak ketten játszható videojátékon dolgoznak a Brothers: A Tale of Two Sons készítői. A Way Outban a cél egymást segítve megszökni egy börtönből. Érdemes megnézni az első előzetest.

Egyéb

- Élőszereplős sorozat készül a Cowboy Bebop alapján. A sikerességét illetően szkeptikus vagyok, de egyáltalán nem bánnám, ha pozitívan csalódnék a végeredményben.

- A Coco történetének főhőse egy fiatal fiú, Miguel, aki annak ellenére, hogy családja több generációval ezelőtt rejtélyes okokból elhagyta a zenészi hivatás tradícióját, arról álmodik, hogy elismert zenész lesz. Miguel kétségbeesetten próbálja bizonyítani tehetségét, míg egy nap a Holtak világának gyönyörű, színes tájain találja magát, ahol elképesztő kalandok sorozata veszi kezdetét. Bemutató november 23-án.

- Vasárnap indul a Preacher második évada. Akcióból nem lesz hiány.

- A Gyilkosság az Orient expresszen újabb feldolgozást kap. A siker még nem, de a sztárparádé már biztos.

- Elhunyt Adam West, akit a kocka közösség leginkább a ’60-as években forgatott, nanananás Batman címszerepe alapján ismer, de ő adta a hangját a Family Guyban Quahog azonos nevű, dilinyós polgármesterének is. Csütörtök este a színész emlékére Batman jelétt vetítették a Los Angeles-i városháza homlokzatára, amit óriási ováció fogadott.
A DC világában játszódó Powerless filmsorozatot sajnos elkaszálták, de most a három le nem játszott epizód közül egyet Adam West tiszteletére elérhetővé tettek:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához