LFG.HU

CikkBot
eseményekCimkek

Az #rnyékszféra szervezésében augusztusban lesz egy L5R találkozó a HammerTime Cafe-ban.
6 csapat jelentkezését várják, a játék a 4. kiadás szerint fog zajlani.

Szeretettel invitálunk minden érdeklődőt az Árnyékszféra ‘Válaszutak’ névre hallgató L5R találkozójára!
A játék a negyedik kiadás szerint fog zajlani és összesen 6 csapatot tudunk fogadni (Szóval tessék lecsapni a zsírosabb helyekre! ;) – korcsi)
Mind csapatos mind egyéni jelentkezést várunk.

Időpont: 2017.08.12, Szombat
Helyszín: HammerTime Cafe
Jelentkezés: https://goo.gl/forms/a57ASLJjALeeQaH32

A helyszín egy remek kávézó-söröző-hamburgerező-szerepjátékos bolt így kérünk benneteket tartózkodjatok étel és ital behozatalától.

A karaktereket 150 XP-ből készítsétek el (ez tartalmazza már a kezdő 40 XP-t) ha bármi kérdésetek van akkor azt az l5rtalakozo@gmail.com email címen feltehetitek vagy itt az esemény alatt :) . A történet az Elefántcsont Kolóniákon fog játszódni, II. Iweko császár beiktatása után. Minden a negyedik kiadáshoz megjelent, hivatalos segédanyag felhasználható. A hátrányok maximális felvehető értéke 10 pont.
A Pók klán tulajdonságait a találkozóhoz és a játékbeli időponthoz igazítva megváltoztatjuk kissé az erről szóló dokumentum a következő hetekben publikálásra kerül.

Keresünk továbbá 1 mesélőt is hogy biztosan ne legyen belőlük hiány! Ha kipróbálnád magad jelentkezésedet az l5rtalakozo@gmail.com címre várjuk!

A rendezvény időbeosztása:

10:00 – A HammerTime Cafe Megnyitja kapuit
10:30 – Asztalok elfoglalása, ismerkedés a csapattal
10:50 – Nyitóbeszéd majd a játékok kezdése
19:00 – Kötelező szünet és záróbeszéd

Ahogy olvashatjátok 11:00-tól kezdődik a játék, és utána kifulladásig tarthat, de a kötelező szüneten szeretnénk, ha mindenki megállna pár percre. :)

Ui.: “Szeretném azt állítani hogy ez a találkozó az Első Téliudvar szellemi örököse és az ottani szervezők és résztvevők nélkül ez sem születhetett volna meg. Szóval Köszönöm! :) Gyertek és múljuk felül az előzőt is! ” – Szabácsik Richárd / Batta / korcsi

Vár titeket szeretettel a HammerTime Cafe csapata!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához