LFG.HU

CikkBot
RPGCimkek

zaranassinumZaranassinum RPG egy különleges világban játszódó, fantasztikus szerepjáték. Szakít a hagyományos fantasy világokban található elemekkel. Nincs benne mágia, rémisztő szörnyetegek, harc és káosz. Ezek helyett megjelenik benne a hihetetlenül fejlett technológia, a viták megoldására a diplomatikus tárgyalás, és egy harmonikus világ képe.

A bolygón zaranok élnek. Ők hasonlítanak a Nagy Valóságban élő emberfajra. Különbség a megjelenésükben, haj és bőrszínükben van. Ezen kívül vannak közöttük olyanok, akik csodás képességekkel rendelkeznek a genetikájuk miatt.

A társadalom két irányító egységre bomlik: a fizikai vezetésre és a szellemi vezetésre. A fizikai vezetés a nemesek kezében összpontosul, míg a szellemi élet ápolása a Fényrendek feladata.

A bolygó magjában működik egy szuperszerkezet, irányító központ, amely koordinálja a bolygó békés működését. Természeti anomáliákat, a föld mélyén alvó férgek felébredését akadályozza. Többi globális funkciója az internetszerű sugárzás kibocsátása, a fejlett tudomány „megsúgása”, és az Életőrzés funkció. Az Életőrzés segítségével kapcsolatban van az összes értelmes és érző lénnyel. Ezeknek a helyes és nemes viselkedése táplálja a nagy gépet, míg a gonoszság elszívja az erejét. Éppen ezért közérdek jónak, szeretetteljesnek, békésnek és igazságosnak lenni.

A játékban a karakterek vadászokat alakítanak, akik egy vírussal megfertőzött személy után nyomoznak minden kalandban. Ez a vírus átveszi az irányítást a gazdatest felett és rafinált, háttérben meghúzódó, alattomos és gonosz terveket kezd el végrehajtani. A vadászok feladata, hogy megelőzzék, kezeljék és helyrehozzák a vírus által okozott károkat, amellett, hogy el kell kapniuk a szürke eminenciást és be kell oltaniuk az anti-szérummal. Ehhez nyomozniuk kell, és problémák sorát kell megoldaniuk.

A Zaranassinum szerepjáték biztosítja a játékosok számára a következőket: egyedi karakterek megalkotását, ehhez kilenc alfajt, hátteret, szakértelmeket és képességeket, felszerelést, eszmerendszereket, különleges technikákat.

Egyedi rendszert tartalmaz a könyv, amely hatoldalú kockákat, 9 alaptulajdonságot és sok apró szabályt alkalmaz.

Készülj fel, hogy rengeteg újdonságot, idegen kifejezést fogsz találni a kiadványban, aminek megtanulása erőfeszítést igényel majd tőled. De úgy gondolom, megéri belefektetni az időt, mert egy mesés és különleges világot ismerhetsz meg Zaranassinum képében.

Terveim között szerepel egy honlap elkészítése, ahova kiegészítéseket, a világ földrajzi leírását: népeket, tájakat, városokat, országokat raknék fel folyamatosan.

Kívánom, hogy Zaranassinum RPG szolgáljon remek, felüdítő és élményekben gazdag játékkal, mindazok számára, akik megtisztelnek azzal, hogy kipróbálják.

Tisztelettel: Szabó Salamon Jonatán

  Teljes képernyős nézet

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához