LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Június 26-án megjelent a Secret World Legends végleges változata. Az eredetileg 2012-ben, The Secret World címmel megjelent MMORPG-hez annak idején nagy reményeket fűztek a Funcom-nál, de az H. P. Lovecraft és Stephen King munkáiból, valamint az Indiana Jones franchise-ból nem kevés ihletet merítő alkotás, amiben természetfeletti erőkkel vehetjük fel a harcot, messze nem lett olyan népszerű, mint ahogy abban készítői reménykedtek. Ám a fejlesztő-kiadónál ennek ellenére az elmúlt öt év során mindvégig bíztak művükben, ami megújulva, free-to-play címként most már mindenki számára szabadon elérhető.

Lényeges, hogy a játék hivatalosan egy „megosztott világú akció-RPG”, azaz a kategória más darabjaival ellentétben egyedül is nekivághatunk a kalandoknak, ráadásul, mivel a fejlesztők komoly hangsúlyt helyeztek az atmoszférára, a történet jóval érdekesebb és összetettebb annál, mint ami az efféle címeknél megszokott.
A kliens a hivatalos weboldalról tölthető le, a Steamen keresztül futtatható változat a hivatalos tervek szerint csak július 31-én érkezik majd meg.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához