LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Most már teljes mellszélességben tesztelhető a D&D Beyond, azaz már a karakterkészítőt és a házi tartalmakat kezelő menüpontot is ki lehet próbálni. Csak egy Twitch-fiók kell hozzá.

- Moduláris dungeon terepekből nem ez az első és feltehetően nem is az utolsó, de azért érdemes rápillantani a Saga Worlds Builder Kickstarterére.

Saga World Builder

Egy régi és egy új Pendragon csomag mellett van épp a Bundle of Holdingnál egy Mutant Chronicles csomag is, és még elcsíphető egy Cyberpunk 2020 pakk is.

Videojáték

- A Pathfinder: Kingmaker videojáték Kickstarter-gyűjtése elérte a kitűzött célt, sőt már az az első bónusz célt is, így a magus osztály is bekerül a játékba. Még egy bő hétig lehet adakozni. Ha összejön újabb százezer, akkor újabb fejezetet kap a játék története.

Pathfinder: Kingmaker

- Az alábbi, erősen Dél-koreára pozicionált előzetesből kiderül, hogy augusztus 14-én fog megjelenni a StarCraft Remastered. 15 Euró lesz az ára, és ennyiért akár már elő is rendelheted.

- Megérkezett a nekromanta a Diablo III-ba. Készítettek hozzá egy stílusos kis weboldalt.

A Square Enixtől függetlenedett IO Interactive minden platformon ingyenessé tette a kurrens HITMAN játék első helyszínét. Ez két sztori küldetést, két Escalation szerződést, 40+ kihívást és 17 achievment megszerzésének a lehetőségét foglalja magába.

Film és sorozat

- Itt az első tisztességes Inhumans előzetes. Semmi jót nem sejtek…

- A Neill Blomkamp által veztett Oats Studios kiadta a netes sci-fi sorozatának második felvonását, melynek címe Firebase.

- Itt a Budapest Noir, Kondor Vilmos azonos című regényéből Gárdos Éva rendezésében készült film első előzetese. A bemutató november 2-án lesz.

- Itt a Jumanji teljesen kifordított és modernizált remake-je.

- Újabb The Dark Tower előzetes, ezúttal beszélő fejekkel:

- Már nem kell sokat aludni, hogy elkezdődjön a Trónok harca 7. évada.

Egyéb

- Mit kapunk, ha adunk egy plusz dimenziót egy ~ezer éves táblás játékhoz? Például valami olyasmit, mint ez a gömbsakk:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához