LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

GenesysGenesys névvel új univerzális szerepjáték rendszert jelentett beFantasy Flight Games. A rendszer alapját a Narratíve Dice System képezi, ami a Star Wars RPG-hez hasonlóan egyedi szimbólumokkal ellátott dobótesteket használ. Az alapkönyv valamikor év végén fog megjelenni $40-os áron.

- A DCC egy olyan szerepjáték, ahol a játékos karakterek fogyóeszköz számba mennek, ezért nem ördögtől való az előre generált 0. szintű karakterek és a kaparós sorsjegyek összeházasításának ötlete. Amíg a mesélő érzékletesen leírja az előző karaktered szörnyűséges halálát, addig te szépen lekaparod a következő karakteredet, és már folytatódhat is a játék.

Robin D. Laws legújabb szerepjátéka a valóságtorzító Sárga Király ellen veti be a játékos karaktereket. Az őrület garantált! A játék címe The Yellow KingGUMSHOE rendszert használ, négy eléggé különböző setting is lesz hozzá, és a Pelgrane Press fogja kiadni. Kickstarteren még néhány napig támogatható.

- A RuneQuest: Quickstart pdf formában ingyen letölthető. A link túloldalán gördítsetek lejjebb hozzá.

Új kiegészítő jön a FFG-féle Star Wars szerepjáték vonalhoz. A Dawn of Rebellion a yavini csata előtti korszakra összpontosít és egyaránt szolgál hasznos infókkal az Edge of the Empire-höz, az Age of Rebellionhoz és a Force and Destinyhez. Itt a lehetőség, hogy mindenki a saját módján építse fel / segítse a lázadást.

Dawn of Rebellion

- Itt vannak az idei ENnie Award döntősei. Elég heterogén a mezőny.  Aki szeretne szavazni, péntekig itt megteheti.

Videojáték

- Ha még nem lenne elég a kártyás videojátékokból, és történetesen szereted a Kaland, játék, kockázat! világát, akkor vess egy pillantást a Fighting Fantasy Legendsre!

- Ez a Narita Boy még mindig jónak ígérkezik. Kár, hogy még egy bő évet kell várni a megjelenésére…

- Zombik, zombik mindenütt a Capcom új Humble Bundle-jében. Válogatott Dead Rising és Resident Evil részekhez lehet most olcsón hozzájutni.

Humble Capcom Rising Bundle

Film és sorozat

- Animációs film készül a Gotham by Gaslight című történetből, mely Gotham városát és vele együtt Batman karakterét a viktoriánus korba helyezi. A Mike Mignola (Hellboy) által rajzol képregény 1989-ben jelent meg, mikor a Steampunk még éppen csak kezdte kiforrni magát. A cselekmény szerint Hasfelmetsző Jack egy lépéssel mindig a Scotland Yard előtt jár, éjszakai ámokfutásai miatt a város egyre feszültebb, a gyanú pedig a Wayne fiúra terelődik…

- Itt egy újabb The Dark Tower előzetes.

- Fullmetal Alchemist élőszereplős feldolgozás? Igen, lesz olyan is. Itt egy előzetes belőle:

- Nézzünk be egy pár percre a Star Wars: The Last Jedi forgatásának kulisszái mögé!

Zygote címmel megjelent a harmadik felvonás Neill Blomkamp netes posztapokaliptikus sorozatából. Ha valaki velő a sci-fi és a horror keverékére, mindenképp nézze meg!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához