LFG.HU

HammerTimeCafe
strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- A WotC a fórumán jelentette be, hogy a D&D Beyond nevű online szerepjáték segédeszköz augusztus 15-én vált bétából éles üzemre. A szolgáltatást továbbra is igénybe lehet majd venni ingyen, de ebben az esetben korlátozásokkal és reklámokkal kell számolni. Aki havonta legalább $3-t fizet, az ezeket elkerülheti, a $6-os havidíjat pedig mesélőknek ajánlják. Mindezen felül ahhoz, hogy értelmesen használni is tudjuk az eszköztárat, meg kell vásárolni a szolgáltatáson belül (is) a három alapkönyvet, melyek az indulás hetében akciósan, $20-ért lesznek kaphatók (egyenként). Ti mit gondoltok erről?
Aki még nem próbálta a D&D Beyondot, itt megteheti.

- Jodie Whittaker lesz a 13. Doctor, aki többek között a Broadchurch-ben, a St. Trinians mindkét részében, a Wiredben és a Black Mirrorban is szerepelt. 1Az ő tiszteletére a Cubicle 7 Doctor Who szerepjátékának minden könyve most beszerezhető egyetlen Humble Bundle keretében.

Doctor Who

- A 2. kiadású Warhammer Fantasy Roleplay könyvei pdf formában visszakerültek a DriveThruRPG polcaira (immáron a Cubicle 7 gondozásban). Mivel a OneBookShelf online üzleteiben éppen megjött a nyári mikulás, bő tíz napig ezekre is vonatkozik a 25%-os kedvezmény.

Warhammer Fantasy Roleplay logo

Videojáték

- Új Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr előzetes. Ki mit gondol róla?

- A Doom 6.66-os számú frissítésével minden DLC tartalom ingyenessé vált.

- Lehet bízni egy pókban? És akkor, ha az a pók nem más, mint Banyapók? Októberben kiderül, amikor megjelenik a Middle-earth: Shadow of War.

- A Telltale Games kiadott egy videót a jövőbeli terveiről. Mint tudjuk, jön a Batman játék a folytatása, a The Walking Dead megkapja az utolsó felvonását, és kellemes meglepetés, hogy a The Wolf Among Us is kap egy második évadot. A Game of Thrones sajnos egyelőre nem folytatódik…

- A legújabb Humble Bundle kábé a Telltale teljes sztorijáték portfólióját tartalmazza.

Sorozat

- A Stargate ősszel új sorozattal tér vissza. Az Origins címéhez hűen az Emmerich-féle film előtt fog játszódni, és az első évad 10 darab 10 perces részből fog állni, melyeket ezen a weboldalon lehet majd elérni.

Rick és Morty a 30-án induló új részek örömére utaznak egyet, ha nem is szándékosan…

- Egy vak ügyvéd, egy okostojás nyomozó, egy golyóálló ex-rab és egy milliárdos kung fu harcos… na meg Sigourney Weaver. Itt a Defenders új előzetese:

- Nyugaton a helyzet… sokat változott. Itt a Westworld második évadjának első előzetese:

- A Star Trek: Discovery szeptember 25-én indul.

- Stranger Things 2!

Film

Will Smith új filmje minden előzetessel egyre shadowrunosoabb. Itt a december 22-én a Netflixen megjelenő Bright újabb előzetese:

- Jövő márciusban kerül a mozikba a Ready Player One Spielberg-féle filmadaptációja:

- Fajok közti romantika a témája Guillermo del Toro új filmjének, melynek címe The Shape of Water.

- Újabb Blade Runner 2049 előzetes.

- Itt a második Kinsgman: The Golden Circle előzetes, és emitt van egy másik is Sterling Archer vendégszereplésével.

- A Justice League is kapott új előzetest az idei Comic-Con alkalmából:

- Kontrasztanyagként itt a Thor: Ragnarok új előzetese is a másik istállóból:

Egyéb

- Az augusztusban 50-edik alkalommal megrendezésre kerülő Gen Conon fog debütálni a Legend of The Five Rings kártyajáték legújabb, FFG-féle Living Card Game változata, és talán a készülő L5R szerepjátékról is ejtenek pár infómorzsát… Ki mire számít az új kiadásokkal kapcsolatban?

L5R logo

- Jártatok már a Nemzetközi Űrállomáson? A Google Street View segít egy kicsit közelebb kerülni. Rendmániások csak óvatosan kattintsanak! ;)

Nemzetközi Űrállomás

Elhunyt George A. Romero, a zombifilmek nagyatyja, kinek olyan műfajbeli klasszikusok kötődnek a nevéhez, mint az Élőhalottak éjszakája és a Holtak hajnala.
Talán még találkozunk vele…

George A. Romero


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához