LFG.HU

Komáromy Zoltán
hírekCimkek

Örömmel tudatjuk, hogy a Komáromy Publishing Kft. ( www.komaromy.hu ) a mai napon hivatalosan bejelenti a www.kalandjatek.hu -n található Triglav nevû, ingyenes akció RPG játék nyitását.

Az interneten ezidáig egyedülállónak számító kezdeményezés – a kalandjáték.hu – másfél éve nyitott meg az online játékok kategóriájában. A nagy sikerre való tekintettel az oldal tavaly októbertõl az [origo] portálon keresztül is közvetlenül elérhetõ.

Triglav
A japán székhelyû Smokeymonkeys (www.smokeymonkeys.com) által fejlesztett Triglav, kuriózumnak számít az internetes online játékok körében. A játék valós idejû motorja teljesen egyedi megoldásként KIZÁRÓLAG JavaScript-en alapszik, ezáltal semmilyen flash, java vagy egyéb plugin nem szükségeltetik a futtatásához. A játék stílusa leginkább a népszerû Diablo-hoz hasonlít. Egy választott karakterrel kell végighaladni egy képzeletbeli torony szintjein és megsemmisíteni az ellenfeleket. Három tulajdonságaiban eltérõ karakter közül lehet választani: a “Kard Mestere”, a “Tõr Mestere” és a “Bárd Mestere” közül. A készítõk gondoltak az azonnali kikapcsolódásra is, így lehetõség nyílik regisztráció nélküli gyors játékra is, de ebben az esetben a játékosnak nélkülöznie kell a Save/Load funkciókat. Jelenleg 30 (+7 rejtett) pálya készült el, melyet a késõbbiekben további 70 fog követni, 100-ra növelve ezzel a bejárható szintek számát.
Kereskedésre is adódik lehetõség, így a játékos adhat illetve vehet fegyvereket, varázstárgyakat és egyéb eszközöket is.
Természetesen a játék teljesen magyar nyelvû, melyet cégünk készített el, a játék magyar felhasználói részére.Grafika

A grafika színvonala elsõ osztályú mely felveszi a versenyt a pár évvel ezelõtti RPG játékokkal is. Mivel közvetlenül böngészõbõl játszható a játék, ezért kizárólag animált GIF-eket és JPG fileokat használ! A karakterek és a pályák 3 dimenziós ábrázolásban készültek el japán stílusban. A képek gyors letöltéséhez szélessávú Internet kapcsolatot és Internet Explorer böngészõt ajánlunk Windows operációs rendszerrel.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.kalandjatek.hu/shots_triglav.php]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához