LFG.HU

BePe
játékokCimkek

Augusztus végétől világszerte 3D-ben tér vissza a mozivásznakra James Cameron kultikus akció-scifije, a Terminator 2 – Az ítélet napja. A filmet Magyarországon szeptember 14-től mutatja be a Pannonia Entertainment, digitálisan restaurált 3D képpel és az eredeti ’91-es magyar szinkronnal.

T2_3D_RED_Hun-poster-MEGHIVO

Az országos premier előtt két héttel, augusztus 29-én – a filmbéli Ítélet Napja 20. évfordulóján – nagyszabású Terminator Napot tartanak a Corvin Moziban, aminek a legnagyobb vászonméretű Korda termét kifejezetten a T2 premier kedvéért nagy teljesítményű dupla vetítőgépes Dolby 3D technikával szereltek fel a Christie projektorgyártó és a Cinema Next Kft. együttműködésében. Ezen a napon a T2 3D mellett egyetlen alkalommal látható lesz a Terminator 1984-ben készült első része is, valamint egy exkluzív video-interjú James Cameronnal az újbóli bemutató kulisszatitkairól.

A filmet augusztus 29. és szeptember 13. között további premier előtti vetítéseken láthatják a Corvin Mozi nézői, szeptember 14-től kezdve pedig országszerte több mint 30 moziban, Budapesten és a megyeszékhelyek többségén is vetítik. A vetítési helyszínek részletes listája a film Facebook-oldalán olvasható.

A bemutató kapcsán az LFG a Pannonia Entertainment-tel nyereményjátékot indít, a mozijegyért csak válaszolj helyesen a következő három kérdésre.

1.) Melyik zenekar jegyzi a film “You could be mine” c. betétdalát? 

2.) Melyik vígjátékban alakította még Robert Patrick a T-1000-t? (Kettő is van, egyet is elfogadunk. ;) )

3.) Melyik filmben szerepelt Sylvester Stallone, a Terminator 2 motoros plakátján?

Nyeremények: 3 db páros nyereményjegy a film premier előtti vetítésére (augusztus 28. 19:00, Corvin Mozi, Korda terem), illetve 3 db 70×100 cm-s Terminator 2 3D moziplakát, amelyet a nyertesek augusztus 28-án vehetnek át a Corvinban a helyszíni nyereményjegy regisztráció során.

A kérdésekre a válaszokat az LFG fórumtopikjában, illetve a Facebook oldalunkon üzenetben várjuk augusztus 25-én 23:59-ig..

A nyerteseket üzenetben illetve emailben értesítjük.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához