LFG.HU

auer
eseményekCimkek

Kedves barátaink, érdeklődők!

Idén ősszel újabb találkozóra hívunk benneteket, ezúttal az Örökség modulsorozat nyitódarabja kerül terítékre: Kalamajka a Korzeg rendszerben. Szeretettel várunk minden régi és  új résztvevőt, remélhetőleg egy újabb kalandokban gazdag napot élünk át együtt.

Mikor? A találkozó időpontja október 28. szombat.

Meddig lehet jelentkezni? Október 19 csütörtök éjfél.

Mennyiért? A részvétel költsége 1000 Ft. Az utalásokat a 11600006-00000000-76524552 (számla tulajdonos: Horváth János) számlaszámra várjuk a csapatnév és létszám megjelölésével.
A közös kiadások magukban foglalják a helyszín bérlését, a nyomtatási költségeket, az oklevelek/emléklapok költségét.

Hol? Ugyanott mint legutóbbi találkozónk: Budapesten az Africaféban. (https://www.facebook.com/kinizsiafricafe/) A környéken a parkolás nehezen megoldható, kérjük vegyétek figyelembe, számoljatok rá plusz 10-20 percet.

Jelentkezés menete? A jelentkezési űrlap (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0hk3Y_ZgrktQKFu3wzzcNP3kb9auKMqTzqtFg3AjqFddCbA/viewform) kitöltését követően felvesszük veletek a kapcsolatot, a szokottól eltérően akkor fogjuk küldeni a pontos karakteralkotási útmutatót. A jelentkezési lapon lehetőség lesz egyéni jelentkezésre is. Az egyéni jelentkezőket mi osztjuk be a csapatok visszajelzései alapján, erről még az eseményt megelőzően értesítünk minden érintettet. Ne feledjétek, számít a jelentkezés sorrendje, mert várhatóan csak 7-8 csapatnak tudunk mesélőt biztosítani.

Hangulatkeltő?

Hangulatkeltő - klikk ide

Képek. Látomások. Felvillanások. Davith Elso hirtelen riadt fel az álmából, már ha álom volt egyáltalán.

Felidézte a meditációs technikát amit még Luke mutatott meg neki. Lassan rendezte a lélegzetét, és próbálta kitisztítani az elméjét. Szép sorban visszaemlékezett a látomás egyes darabjaira. Vajon mire akart utalni az Erő? Nem túl régóta próbálkozott ilyen technikákkal. Az emlékszfoszlányok elkezdtek rendeződni, és formába állni.

Hideg. Jéghideg. Az űr abszolút hidege, ahogy a csontjaiba mar. Egy nyitott zsilip, amin kiáramlik a levegő, mögötte a csillagokkal pettyezett űr.

TIE vadászok támadják az ócska szállítóhajót. Kétségbeesetten mered a számlálóra, ami  az ugrásig számol vissza. A pajzsok leestek, a burkolat szivárog, a sugárágyú pedig alig tartja vissza a támadókat.

Korzeg IV. Egy zöldellő bolygó, amit egy széles aszteroidagyűrű fog körbe. Egy űrállomás amit lift kapcsol a felszínhez.

Kopár tájon nagy sebességgel száguldó Juggernaut. Mint valami Klónháborús történelmi felvétel. A távolban feltűnik egy AT-AT is…

Fehérpáncélos rohamosztagosok. Feketepáncélos raptorok. Birodalmi gyalogosok. Lépegetők, robogók, parancsnoki sikló. A képek összefolynak, de a katonánk ott vannak mindenhol; hegyen, tavon, városban, barlangban, űrhajón.

Egy csapat katona, amint épp esznek a kantinban. Vörös fények, riadó, a katonák felugrálnak, otthagyják az ételt és sietnek az állomáshelyükre. Ő maga is rohan köztük, felettük pedig B-szárnyúak rajzanak ki a bázisról.

Egy birodalmi ellenőrzés alatt álló város. Azért vannak itt mert valaki…

Kopogtatás szakítja félbe, a látomás darabjaira hullik. Egy flottaegyenruhát viselő altiszt áll az ajtóban

- A transzport 10 perc múlva indul. Az osztaga magát várja.

Davith morog egy választ, felfrissíti magát majd összekapja a málhazsákját. A Mon Remonda hangárjában nagy a nyüzsgés, sivító zajok, kopácsolás. Vadászgépek, kompok, szállítóhajók, körülüttök robotok, technikusok és pilóták nyüzsögnek mindenhol. Selaggis után a hangulat emelkedett, a remény visszatért.

A hangárt lezáró erőtéren túl látszik az ütött kopott Action IV teherhajó ami a Krozeg IV-re viszi őket. Gideon alezredes áll az egyik komp mellett, kezében adattáblával.

- Mindenki itt van. Rendben uraim, szálljunk fel mert indulunk.

- I have bad feeleing about this. – morogja Davith a nem létező bajsza alatt. Nagyon nem lesz jó így, érzi előre. De katona, parancsot követ. Viszont az Erő vele van.

A találkozóról

A kalandot a megszokott D20 Revised és D6/REUP rendszerben lehet végigjátszani, valamint idén először az FFG-s Edge of the Empire és Age of Rebellion rendszerekben is lehetőség van a részvételre. Ez utóbbiból csak egy mesélőnk lesz, így itt a jelentkezési sorrend kiemelten számít. Kérjük hogy csak olyan csapat válassza ezt a rendszert, akik ismerik, betanulásra most nem lesz lehetőség az idő rövidsége miatt.

Napirend:

  • 09:00 gyülekező
  • 09:30 megnyitó, a játék kezdete
  • 18:00 a játék vége
  • 19:00 eredményhirdetés

A korábbi gyakorlatnak megfelelően a nap során nincs dedikált ebédidő. A helyszínen büfé is üzemel változatos kínálattal: hideg és meleg étellel, üditővel, gyümölcslével és alkoholos italokkal egyaránt.

Vész esetére az elérhetőségeink:
Email: sw_rpg@googlegroups.com
Telefon: +36 20 2637566 (Horváth János)

Üdvözlettel
a Szervezõk


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához