LFG.HU

CikkBot
mesélőknekCimkek

A modulok a Savage Rifts rendszerében íródtak a Rifts világára. Az eddig megjelent Savage Rifts anyagokkal ellentétben a történetekben a karakterek, nem a Tomorrow Legion zsoldosai hanem a Koalíciós Államok seregében- vagy azzal együttműködve szolgálnak. A modulokat olyan játékosoknak és mesélőknek ajánlom akik szeretik a nyomozós, agyalós játékot. Kezdőknek, a rendszerrel és a világgal ismerkedőknek az első történet szerintem jó bemelegítés, hogy rákapjanak a rendszer ízére és megismerjék kegyetlennek és halálosnak tartott harci-mechanikáját.

A Rifts világáról érdemes tudni, hogy szakzsargonnal élve tápos. A poszt-apokaliptikus környezetben a civilizáció néhány nagyobb államból és sok-sok városállamszerű képződményből tevődik össze. A táj bár zöld és élettel teli, ez az élet gyakran ellenséges és egy másik dimenzióból jött át rabszolgákra vadászni. A globális tömegkommunikáció halott, a bűbáj és a mágia visszatért és erősebb mint valaha, a világ arculata az elszabadult mágikus energiák hatására megváltozott.
A karakterek skálája az egyszerű (ám tapasztalt) bakától a lassan óriási sárkánnyá cseperedő, tűzokádó, furgonokat felemelő, a tojásból nemrégiben kikelt növendéksárkányig (vagy azon is túl) terjed. A mese színhelye a jócskán átalakult Észak-Amerika, Dél-Dakota.

Klikk ide a letöltéshez.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához