LFG.HU

taverna
Narmi
eseményekCimkek

“Alkarjával takarja arcát a pengeként belevágó törmelék és porfelhő elöl. Hallja, hogy páncélján kődarabok kopognak. Nagyon lassan tesz egy lépést oldalra, csak hogy ki tudjon támasztani, majd amilyen gyorsan jött, megszűnik a légnyomás, majdnem orra bukik. Zavarja a szemét és orrát betömő kosz, próbálja érzékszerveit kiélesíteni, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Lassan felderengenek a vörösen kelő nap sugarai előtt a város körvonalai. Száraz, cserepes ajkán halovány, erőtlen mosoly jelenik meg hiszen tudja, a vörös sugarak csak egyet jelenthetnek, felvirradt újra a Hősök Napja.”

21849061_2757985657563684_2132250211_n

 Farkasodú
A Krónikák.hu évtizedes működése közben több barátság és együttműködés született már. Közös nyelvünk mindig is a szerepjáték volt, és ez nem volt másképpen a XI. nyári táborunk során sem, ahol hét napon keresztült 40 résztvevő 15 féle különböző szerepjátékkal múlatta az időt. Mindig fontosnak tartottuk, hogy az ország különböző pontjain élők is részt vehessenek szerepjátékos alkalmakon, klubokba járhassanak és rendezvények legyenek a közelükben. Nagy örömünkre és büszkeségünkre szolgál tehát, hogy idén több különböző helyszínen is hirdethettünk ilyen alkalmakat.
Fontos, hogy megemlítsük, hogy nem csak táborokkal próbálunk kedvébe járni mindenkinek, hanem folyamatos klubnapokkal is. Debrecenben a Regélő Főnix társasága heti több alkalommal is tart játéküléseket, míg Szekszárdon a Héroszok klubja minden szombaton várja a kalandra éhes játékosokat.
Egyik ilyen a Gyöngyösön immár negyedik alkalommal megrendezett Farkasodú 2017. szeptember 30-án lesz.
A rendezvény saját honlappal és karakteralkotással rendelkezik, Ifj. Fajger János szervezésében és a kalandmodult (immár többedszer) Nagy Zsolt (Miracor) írja. A történet (Korai öröm) Erionban, a Kalandozók Városában játszódik majd, a P.sz. 3700-as esztendőben. A rendezvény (ahogy a sorozat kivétel nélkül) a M.A.G.U.S. Első Törvénykönyv szerinti rendszerében lesz mesélve.
Link

21848964_2757985664230350_1515792023_n

 X. Hősök Napja
Mint sokan tudhatjátok, a kronikak.hu és Hősök Napja csapata együttműködik az idei évtől minden rendezvényen, ez látható a közös karakteralkotásban, a szervezőségben, illetve minden más együttműködés szorosabbra húzásában is. Nagy alkalom lesz nekünk az idei őszi találkozónk, hiszen immár a 10. Hősök Napját ünnepelhetjük együtt. Ezúton szeretnék is mindenkit meghívni a rendezvényre. Mint bizonyára sokan tudjátok, egy kampány végén járunk, méghozzá a legvégén, hiszen ősszel a jubileumi 10. rendezvénnyel zárjuk is az északföldi kampányunkat. Végleg eldől Nandahala sorsa! A rendezvény főszervezője Vodli Jenő (Shalafi del Necro), a modulírói és társszervezői pedig Tantos András (Tanti) és Vodli Márió (Lucius un Draco).
Helyszín: Galagonya tábor, Alsónána // Időpont: November (9-)10-11-12 // Részvételi díj: 13000 HUF / nulladik nappal 17000 HUF
Szokásainknak megfelelően a fő kaland mellett más kalandokra is lesz mód. Csütörtök és Pénteki napokra lehet jelentkezni játékokkal. A fő kalandot pedig szombati napra időzítjük azok számára, akik nem tudnak hétköznapra elszakadni. A rendezvény fő kalandjához tartozó karakteralkotás is a M.A.G.U.S. Első Törvénykönyv rendszerén alapul.
Link

21691156_2757985670897016_1096438623_n

 

Regélő Főnix szerepjátékos találkozó
Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, hogy a Regélő Főnix szerepjátékos találkozó első alkalommal az idei év végén lesz megrendezve Debrecen városában. Minden kedves játékost várunk nagy szeretettel egy jó szórakozási lehetőségre.
3-5 fős csapatok jelentkezését várjuk. Felhívjuk a figyelmet arra vonatkozóan is, hogy maximalizálnunk kellett a csapatok számát, így összesen 10 csapat regisztrációját tudjuk elfogadni. Amint az utolsó csapat is regisztrált beküldött karakterekkel és előtörténetekkel, jelezni fogunk. A rendezvény főszervezője és megálmodója Nagy Andor (Ishidu).
Időpont: 2017. december 02: 10:00-20:00 // Helyszín: 4025 Debrecen Simonffy utca 21.
A rendezvényre a belépés INGYENES, valamint minden csapat részére biztosítunk üdítőt és rágcsálnivalót. A helyszín mellett a Sheldon’s-ban csillapíthatja mindenki szomját, és különböző rágcsálnivalókat is magához vehet. A rendezvény a M.A.G.U.S. Első Törvénykönyve szerinti rendszerben lesz megtartva, karakteralkotása megegyezik a X. Hősök Napja őszi táboréval.
Link

 

Mind a X. Hősök napja, mint pedig a Regélő Főnix követi azt a gyakorlatot, hogy a kalandmoduljaikkal követik a M.A.G.U.S. világának kronológiáját és ennek megfelelően kalandjaik P.sz. 3717-ben játszódnak. A nagyobb ynevi események (pl. XIV. Zászlóháború vagy a Manifesztációs Háború) már mögöttünk vannak, kalandjaink immáron beléptek az ynevi kronológia azon szakaszába, amely Jan van den Boomen: Morgena könnyei (P.sz. 3716) után játszódnak. Az Árnyékúrnő hite már nemcsak terjed, de elfogadottá is válik észak nagyobb civilizációs központjaiban (Raoul Renier: Vallások és egyházak Abasziszban). Időközben délen mostanság Darton földi helytartója a varjúereklyék keresésére indult és elég mélyre került (Ray O Sullivan: Sötét zarándok). Noir hívei jócskán érezni kezdik a zavart az Antisson és a pyarroni halálisten ortodox hívei is joggal remegnek a temetőkben. Különös idők köszöntenek a panteonra.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához