LFG.HU

Narmi
vegyesCimkek

Elérkeztünk a FanArtKedd sorozatunk második összefoglalójához. Ahogy első alkalommal, ezútal is a facebook posztban szereplő képektől eltérő rajzokat választottunk, hogy elkerüljök az önismétlést. Örülönk, hogy sok alkotó jelentkezett és türelmet kérünk mindenkitől, akik még várnak, hogy megbeszéltek szerint szerepeljenek.
Igyekszünk mindenkinek időrendi sorrendben teret adni.

Elsőként Naeviss-t mutatjuk be: pár éve foglalkozik a rajzolással, szereti a dinamikát formákkal lendülettel visszaadni a képein. Ezen az úton legelőször az animék indítottak el, ezután jött a Disney és a különböző rajzfilmek. Rengeteg minden érdekli a craftingtól kezdve a fizikán keresztül egészen a kötésig.
Mivel a rajzolás hobbiból munkává vált, próbál minél több technikát megismerni. Rajzai között találhattok digitális és tradicionális munkák, előbbivel még gyerkcipőben jár, utóbbival pedig lassan 4-5 éve dolgozik. Kicsi kora óta szeret rajzolni, így evidens volt hogy a karrierét is a művészeti szakmák felé terelgeti.
Szereti a Mass Effectet, a Star Warst, mindenféle fantasyt, játszani, olvasni és nézni is.
star_wars_6_by_naeviss-dbjkmew  
ow___mercy_by_naeviss-dbjkmfp
Deviantart link: http://naeviss.deviantart.com/

Facebook link: https://www.facebook.com/Naeviss/

 

A szeptemberi #FanArtKedd második szereplője: 7 volt, ő majdnem 20 éve minden nap rajzol és eltökélt szándéka, hogy képregényrajzoló legyen. Tehát nagyon szereti a képregényeket, animációsfilmeket, mangákat és animéket. Animátor szakmája van, most a grafikusit teszi le, a többi pedig a jövő zenéje.

genos_by_joshdancato-da7aqul  
pinky_and_the_brain_by_joshdancato-da7anz0

További képei: https://joshdancato.deviantart.com/gallery/?catpath=%2F

 

A hónap harmadik művésze Liszi Dániel, ő informatikusként dolgozik és hobbiból robotokat fejleszt. Július eleje óta rajzol, stresszoldásként. Eleinte csak másolgatott, azóta már saját conceptekkel is próbálkozik. Leginkább grafit rajzokat szeretek készíteni, a filcekkel nehezen boldogul és a színtévesztése miatt a színezés is komolyabb kihívásokat jelent. A rajzok mellett szeret gitározni, túrázni.
Aktív képregénygyűjtő, több értékes, antik darabbal. Abszolút kedvence Spawn és Flash, honlapja jelenleg készül.

21442130_1645190202181418_747938663_n  
21686851_1657038710996567_1015183108103667786_o

 

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához