LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Az új Legend of the Five Rings szerepjáték nyílt béta teszttel indul ezen a héten. Ki tesz próbát vele?

L5R RPG

Videojáték

Red Dead Redemption 2 előzetes! PC verzióról még mindig nincs hír. Ha a GTA V-öt vesszük alapul, akkor talán a tavaszi konzolos megjelenésre fél évvel kiadják személyi számítógépekre is…

- A következő Star Wars VIII előzetesre várakozás kínját lehet enyhíteni (vagy éppen felkorbácsolni) a Battlefront 2 új előzetesének megtekintésével. John Boyega mindent elmond, amit tudni kell a játékról, mely idén november 17-én fog megjelenni.

- Újabb Wolfenstein II: The New Colossus előzetes alább, 22 percnyi játékmenet meg itt. Megjelenés október 27-én.

- A Mutant Chronicles szerepjáték világán alapuló Doomtrooper című gyűjtögetős kártyajáték sem ússza meg. Mint mostanság megannyi műfajtársából, belőle is videojáték készül. A vonatkozó Kickstarteren a szükséges pénz már összejött, de még bő 20 napig lehet adakozni.

- A második világháborúhoz visszatérő új Call of Duty WWII mindent megtesz a moziszerűség érdekében. Alább láthatjátok a játék sztori előzetesét.

- Talán a megjelenés rossz időzítése (a PS2 éra vége), talán a játék furcsa megjelenése (bár azóta többen is használták sikerrel a cel shadinget) tehet róla, de az Okami a nagy kritikai siker ellenére nem lett népszerű és elterjedt játék 10 évvel ezelőtt. Aki tenne egy próbát ezzel az elfelejtett gyöngyszemmel, annak jó hír, hogy december 12-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re a játék HD változata (ami valójában 4K-s).

- Kijött az Echo című videojáték. Ebben a sajátos sci-fi-thriller keverékben egy különös palotát kell felfedeznünk, melyben a fény és a sötét automatikusan váltakozik. A világos periódusban a főszereplő ún. visszhangokat hagy maga után, melyek tanulnak tőle, és adott esetben ellene fordítják a frissen szerzett tudásukat…

Megjelent a Divinity: Original Sin 2 is. Valaki már játssza?

- A megboldogult Digital Reality által tető alá hozott Sine Mora meg fog jelenni Nintendo Switch-re is. Az EX cím kiegészítéssel és co-op lehetőséggel ellátott verzió már elérhető Steamen is, sőt, akinek korábban megvolt a játék, az automatikusan megkapta a frissítést. Jó alkalom ez egy újrajátszásra.

- 10 éve jelent meg az első Witcher videojáték. Geralt az ünnepi videóban a játékosokra emeli poharát. Boldog születésnapot!

- Az aktuális videojátékos Humble Bundle-ben lévő játékok steames értékelése meglehetősen pozitív. Ez volt a beválogatásuk szempontja. Van benne RIVE, Oxenfree, minden hájjal megkent (azaz GOTY) Middle-earth: Shadow of Mordor meg még Beat Cop is. Siessetek, már nincs sok idő hátra!

- Az Origin most egy SteamWorld Digre hív meg mindenkit. Bejelentkezés után egy kattintással zsákolható is a játék.

Film és sorozat

- Midőn bosszút áll családja gyilkosain, Frank Castle összeesküvésre bukkan, mely sokkal mélyebbre nyúlik, mint a New York-i alvilág. Idén érkezik a Netflix-eredeti The Punisher sorozat. Pontos időpontot nem tudni, de szépen lassan fogynak a napok az idei évből…

- Az X-akták 11. évadjában 10 rész lesz, amiből 2 lesz konspirációs, a többi meg “monster of the week” jellegű.

- Elrajtolt a CBS-en a Star Trek: Discovery. Az új sorozat története 10 évvel az eredeti, 1960-as sorozat előtt játszódik,a Föderáció és a Klingon Birodalom közötti hidegháborús időszakban. Ki látta? Milyenek az első benyomások?

- Megjelenési időpontot kapott a John Wick 3. része.  2019 májusáig kell rá várni.

- Az Ex Machina írójának és rendezőjének újabb rendezése az Annihilation című sci-fi. A jövő év februárban megjelenő film Jeff VanderMeer azonos című regénye alapján készül, főszereplője pedig Natalie Portman.

Isle of Dogs címmel jön egy animációs film Wes Andersontól. A történet egy 12 éves fiúról szól, akit a polgármester új rendelete miatt megfosztanak a kutyájától. Mivel minden ebet a közeli szeméttelep-szigetre száműznek, a fiú elhatározza, hogy odajut valahogy és felkutatja a kutyáját. A sziget lakói természetesen a segítségére sietnek… Bemutató 2018 márciusában.

- A Disney hét év szünet után ismét visszatér a helyi nyelvű filmek gyártásához Oroszországban. Ennek terméke Az utolsó harcos című orosz fantasy film, amely az előzetes alapján kicsit olyan, mintha az Artúr-legendát elegyítenék amerikai humorral és orosz népmesei elemekkel. Látványosnak és szórakoztatónak ígérkezik, de majd október végén elválik.

- Itt a második Murder on the Orient Express előzetes.

- Majdnem pontosan két év múlva fog megjelenni az Az folytatása, mely 27 évvel később játszódik. A főszereplők már felnőttek és elhagyták a várost, de egy szörnyű telefonhívás miatt muszáj visszatérniük…

- Az új Hellboy (David Harbour, a Stranger Things sheriffje) üdvözletét küldi.

Hellboy

- J.  J. Abrams fogja rendezni az új Star Wars trilógia záró, azaz IX. epizódját.

- Itt az új Tomb Raider első tisztességes előzetese. Lara Croft (Alicia Vikander) gyorsan fut, nagyokat ugrik és keményen verekszik. Mit gondoltok? Maradhat?

- Készült egy VHS-korszakot idéző előzetes a Thor: Ragnarökhöz.

- Norvég tudósok úttörő felfedezést tettek a túlnépesedés problémájára: Kicsinyítés (Downsizing). Liliputiként a stressz is kisebb, a pénz viszont többet ér, ezért a Matt Damon és Kristen Wiig által játszott vállalkozó kedvű házaspár rövid hezitálás után egy idealizált világban reménykedve új életet kezdenek.

- A Wallace és Gromitot és a Csibefutamot jegyző Aardman Animations új animációs filmje kőkorszaki ősemberekről szól, akik egy Civilizationből ismerős jelenséggel szembesülnek. Early Man:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához