LFG.HU

Enkara
vegyesCimkek

Októberben is szép termésünk volt: íme, a harmadik FanArtKedd összefoglaló. Nézzük, kik voltak velünk ebben a hónapban – és köszönjük a még várakozók türelmét.

Az első ehavi alkotónk Comixflash volt. Ő körülbelül két éve rajzolgat, teljesen autodidakta módon. Egy évig csak egyszerű chibi karakterekkel gyakorolt, hogy a vonalvezetés menjen, jelenleg a Marvel kiadó nagyjait “puskázgatja”. Csak Marker filccel dolgozik: “Ne kérdezzétek miért, ez tetszett meg.” Aktív képregény-gyűjtő, tehát van honnan nézegetnie a különféle technikákat. Előbb-utóbb szeretne falakra, nagy méretben elkészíteni a munkáit, s bár ebben épphogy van gyakorlata, ami késik, nem múlik.

ComixFlashNova ComixFlashFirestar

További képei itt találhatóak.

Második októberi szereplőnk Lola volt, aki körülbelül egy éve kezdett el komolyan újra foglalkozni a rajzolással, festéssel. Fő profilja a digitális rajz, a legegyszerűbb karakterfirkáktól kezdve a kidolgozott, több napon át készülő festményekkel is találkozhatunk a munkái között. Művein érezhető a fantasy behatás – ha konkrét fan art-okat keveset is, de a fantasy nagyjaitól ihletett műveket többet is találhatunk. Rajzaiból designer termékeket készít, többek között füzeteket, bögréket, táskákat és pólókat is.

LolaMegdermedtPillanatok LolaCsillaggyujto

További kép-lelőhelyek: Facebook, Instagram, Deviantart.

A következő előadó a Fan Art Kedd színpadán Egri Laci, azaz Pici volt. Ő Budapesten él, az alkotás jelen pillanatban még csak hobbi a számára, de a jövőre nézve vannak egyéb tervei is. Saját bevallása szerint képregény-fan, és kissé kocka. Sok képregény-rajzoló művész volt rá hatással, közülük egy példa McFarlane.

EgriLaciSzarvas EgriLaciKepregenyesfej

Laci instragram oldala, és a facebook-profilja is megtekinthető.

Végül – de nem utolsósorban – Hegedűs Tamás munkái zárták az októberi FanArtKedd sorozatot. Őt gyermekkora óta foglalkoztatja a rajzolás és festés. Az absztrakttól kezdve a fantasyn és fanarton át, a filozofikusabb és szecessziós művekig mindent lerajzol, ami szép, vagy csúnya. A hagyományos rajzolás a kedvence, az eszközöket és stílusokat szereti keverni, de olykor digitalizálja és animálja is őket.

HegedusTamasShattered HegedusTamasOrigin

További képek Tamástól a Facebook oldalán, a Deviantarton, illetve a Twitteren láthatóak.

Köszönjük az ehavi figyelmet, számítunk rátok novemberben is!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához