LFG.HU

Bárdos Dávid
hírekCimkek

Hol egy volt, hol nulla volt, volt egy csirkefogó, aki garázdálkodott a királyi állományban. Úgy hívták, hogy Robin.hoo. Azért körözte őt a nothingami Város.bir, mert ez a galád Robin.hoo, egy csomó állományt redukált már nullára a C:AngliaSherwoodSzarvasok mappában. Robin.hoo-nak és embereinek az volt a mániájuk, hogy egyesekkel lövöldöztek a szarvas.* nevű állományokra a C:…Szarvasok mappában, hogy saját programjukat fenntartsák.
Város.bir hiába próbálta elfogatni őket emberivel, János.her-hez kellet fordulnia, hogy írjon neki új vírusölő programot, ami majd nullára redukálja Robin.hoo-t és bandáját.
Azonban a csirkefogók vezetője sorra felülírta a víruskeresőket, a vírusölőkről nem is beszélve. Ráadásul további rossz szokásuk volt, hogy a C:AngliaSherwood mappába ideiglenesen áthelyezett *.pap és gazdag.* nevű állományokat forrásprogramig lecsupaszítva engedte csak tovább.

A sok winchesterről elszedett helyet az egy-két bites apró programok kapták meg, miközben János.her káromkodva tapasztalta, hogy fogy a számára kijelölt winchester terület.
Robin.hoo ismert egy programot, aki egyesekkel tűzködte volna tele a forrásprogram egyesítés leágazást, de János.her mindenáron Város.bir-rel akarta adatállományát egyesíteni. Mari.ann, mert hogy így hívták, csak az operációs rendszer segítségében reménykedett, aki most éppen a C:Németország mappában volt összetömörítve.
Végül Robin.hoo nullára redukálta Város.bir létét jelző változókat, Richard.opr-t pedig kitömörítették, és felülírta János.her-t, akit még sem telepítettek. Így tudott végül Robin.hoo és Mari.ann találkozni az elágazás végén, és miután barát.Tag kérdésére mind a ketten egyest feleltek, végre egyesíthették forrásprogramjukat. Egyeseket írogattak a boldog élethez, és sok gyerek.* nevű állományt hoztak létre.


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához