LFG.HU

Babar
EseményekCimkek

Helyszín: A Zalaegerszegtõl északra 10 km-re fekvő egervári várkastély helyén már az Árpád-kor idején állt egy őrség, amelyet valószínűleg a tatárjárás után építettek. E korai vár alakjára csak az 1961-65 évek között történt feltárás során talált maradványokból következtethetünk.
[tovább...]

A váron belül a játékosok rendelkezésére áll majd:
- 4 lovagterem
- 1 színház
- Saját kocsma
- 2-4-6-8 ágyas szobák (mindegyikhez saját fürdő tartozik)
A váron kívül:
- Hatalmas zöldövezet, parkokkal, fákkal
- Fürdőhely

Hadtáp: Idén a napi háromszori étkezés lesz rendszeresítve, ebből két adag, az ebéd és a vacsora, meleg étel. Ezeket a várkastély személyzete szolgálja fel, az általunk kívánt időpontban, megoldva ezzel a Tejesember problémát, mely oly régóta kíséri táborunkat.

Programok: Ez a rész még eléggé hiányos, ami biztosan lesz:
- Modulverseny többfajta rendszerben (M.A.G.U.S., AD&D, Werewolf
Amit ígérhetünk rugalmas, izgalmas játékmenet, előre generált karakterek, igazi versenyszellem…, démoni jelenlét kizárt ;-) Ide kapcsolódik a modulverseny író pályázatunk. Aki úgy érzi, hogy az ő modulja legjobb az utcán, az vegye fel a kapcsolatot velünk, és mi leteszteljük, ha kiállja az előzetes megpróbáltatásokat, akkor a táborban a Te modulod lesz lemesélve a versenyen.
- Élő szerepjáték: Ezt a frakciót idén is Bridzsó és Mike vezetik, a megszokott színvonalon. Kérünk mindenkit, hogy szerezzen be jelmezt, illetve egyéb kellékeket. A karakterválasztásról és a világról tábor előtt megjelenítünk egy összefoglalót, mely alapján mindenki eldöntheti, hogyan illeszkedik karaktere az adott világba és helyzetbe.
- Dragonball Nagytorna: Nem hiszem, hogy lenne olyan aki nem ismerné legalább hallásból a DB-t. Abban viszont kételkedem, hogy túl sokan kipróbálták volna, milyen élményt nyújt megküzdeni Zseniális Teknőccel és bajtársaival. Most itt a lehetőség, hogy próbára tedd türelmed, és harci érzéked. A Ricsi és csapata által rendezett Nagytornán a részvétel ugyan nem kötelező, de nagyon is ajánlott…
- Különböző előadások: (WOD, CP2020?, Internetes RPG-k – thrillion rulz :] -, )
- Napi fórumok: olyan égető kérdéseket kívánunk megbeszélni, mint pl.: a M* reneszánsza, a jövő szerepjátszó társadalma és az ebben rejlő lehetőségek, stb…
- Filmvetítések, avagy Conan a Barbár vs Neo the One ;-)
- és persze Játék: M*, AD&D, WOD, CP2020, Codex, Shadowrun, és igény szerint továbbiak

Az anyagiak:

- 8 éjszaka, 9 nap, napi 3xi étkezéssel — 20.000 HUF
Ettől eltérő opciókkal nem rendelkezünk, a sátrakat idén otthon hagyhatjátok, helyette hozhattok szabálykönyveket ;-)

Elérhetőség:
Babar - lucabrazzi@maffia.hu tel.: 06703811237
Imola weblap – http://member.rpg.hu/imola
Imola Forum – http://lfg.hu/forum/forumdisplay.php?fid=179


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához