LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- A Steve Jackson Games fogta a GURPS univerzális szerepjáték legfontosabb kiadványait, és szépen megjelentette őket a DriveThruRPG-n is (egyelőre csak pdf formában).

Videojáték

- Itt egy új Pillars of Eternity II: Deadfire előzetes.

- Derült égből villámként jelent meg a Titan Quest 5. kiegészítője. A Ragnarok a napsütötte mediterrán tájakról a havas északi földekre vezeti a játékosokat.

- Megjelent az Outcast – Second Contact. Steamen a 15%-os megjelenési kedvezmény mellett az Outcast 1.1 tulajdonosai további 30%-kal számolhatnak.

- Thrones of Britannia címmel érkezik az első Total War Saga, mely az időszámításunk szerinti 878-as év Britanniájába kalauzolja a játékosokat. A viking hódítások után az angol, ír, skót és walesi hadurak kezdenek feleszmélni, ahogyan Alfréd, Wessex királya is. Vajon kiérdemli végül a Nagy nevet?

- Az Injustice 2 utolsó Fighter Packjének szereplői: The Atom, Enchantress ééés a Tini Nindzsa Harci Teknőcök. :) A játék november 14-én fog megjelenni a PC-sek számára is Steamen.

- Ingyen Plants vs. Zombies Game of the Year Edition az Originen.

- A legújabb Humble Bundle csak egyetlen $30-os ársávval rendelkezik, de cserébe degeszre van tömve videojátékokkal.
Aki siet, az még elkaphatja az előző, klasszikusan három ársávos csomagot is, melyben többek között Rebuild 3, Cities: Skylines Deluxe Edition, Plague Inc: Evolved és Mad Games Tycoon található.

Film és sorozat

- Immár hivatalos, hogy az Amazon egy Középföldén játszódó sorozatot készít. Komoly pénzeket öltek jogok megszerzésébe, és egy-egy évadra is 100-150 millió dollár van félretéve, mert bizony több évaddal terveznek. A sztoriról egyelőre még csak annyit lehet tudni, hogy a Gyűrűk Ura eseményei előtt fog játszódni.

- Itt az első előzetese a Batman: Gotham by Gaslight című történetből készülő animációs filmnek.

Super Mario Hollywoodba megy, ha a Nintendo és a Universal Pictures meg tud egyezni. Házon belül az Illumination stábja kapná meg a munkát, ami többek között a Gru, a Minyonok és A kis kedvencek titkos élete című filmek elkövetője.

- Elkezdődött a Deadpool 2 agyament reklámkampánya. Van kép is, és előzetes is.

- Sok hányattatás után úgy tűnik, végre beindulhat A holló rebootja, a The Crow Reborn. A főszereplőt Jason Momoa fogja alakítani, a forgatókönyvíró Nick Cave, a rendező pedig Corin Hardy lesz.

- Ha hihetünk Stan Lee-nek, akkor Black Widow is fog kapni egy saját Marvel-filmet.

- Rian Johnson, Az utolsó Jedik író-rendezője szerződést kötött a Disney-vel egy teljesen új, a Skywalker-sztoritól független Star Wars trilógia tető alá hozására. Ideje lenne már egy Old Republic történetnek, nemde?

- Az alábbi röpke kis előzetessel emlékeztet a Pixar, hogy jövő év június 15-én jön A hihetetlen család 2!

- 2019-ben útjára indul egy élőszereplős Star Wars sorozat is. Részletek egyelőre nincsenek, de az már bizonyos, hogy ugyanebben az évben a Disney el fogja indítani a saját streaming szolgáltatását, melyre át fog költöztetni minden Star Wars és Marvel opuszt. A Netflixről is.

- Újra lehet támogatni a Goblins című netes képregényen alapuló animációs sorozat elkészülését. A “szörnyek” szemszögéből bemutatott fantasy történet most az Indiegogót választotta platformul. A célösszeg alacsonyabb, mivel most csak egy 5 perces “proof of concept” előzetes elkészítése az elsődleges cél. (Aki magyarul olvasná a képregényt, itt megteheti.)

Egyéb

- Kode LGX kicsit összekutyulta a Stranger Things szereplőit az X-Men tagjaival.

 Eleven Jean

- A Marvel jelenlegi legtermékenyebb írója, a Jessica Jones-t kitaláló Brian Michael Bendis átigazol a DC-hez. Jelenleg a Defenders, a Jessica Jones, az Invincible Iron Man és a Spider-Man sorozatokat viszi. Vajon melyiket kinek fogja átadni?

- Új nemzedék címmel megjelenik magyarul is az az összefoglaló X-Men kiadvány, mely nagyra becsült X-Men történészünk, Vorador szerint is a legalkalmasabb arra, hogy az ember akár nulla előképzettséggel (van ilyen?) elkezdjen X-Men képregényeket olvasni.

X-Men Új nemzedék


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához