LFG.HU

HammerTimeCafe
Enkara
vegyesCimkek

A negyedik FanArtKedd összefoglaló következik – ők voltak velünk novemberben.

Elsőként a hónapban Patkós Ferencet köszöntöttük. Ő már nagyon-nagyon régóta rajzol, fest. Régen tradicionális technikákat használt, amiből már csak a mini figurák festése maradt meg, mivel az utóbbi 5-6 évben áttért a digitális technikára. Egyaránt tekint rá hobbiként és munkaként. A geek kultúra sok fronton érinti: masszív D&D-s családból érkezett, kicsi kora óta játszanak körülötte mindenfélével. A Star Warstól kezdve a Trónok Harcán keresztül Lovecraft világán át egészen Ravenloft kastélyáig kedvel mindent, legyen az film, könyv vagy játék.

PatkosFerenc 02  PatkosFerenc 01

Egyéb képei a Facebookon, a Deviantarton és az Instagramon is megtekinthetőek.

 

Vass Richárd olvasónk volt a novemberi második szereplő. Gyerekkora óta rajong az illusztrációkért és a képregényekért. Mostanra vagy húsz évet töltött az alkalmazott grafika területén, de még mindig nem sikerült megutálnia a műfajt. Gyerekeknek készülő folyóiratokba, könyvekbe gyárt illusztrációkat és sokat dolgozott a számítógépes játékiparban is: tagja volt a Digital Reality csapatának és sikerült egy jó évet eltöltenie az Activision-Blizzard külsőseként. Jelenleg a Vortexcity posztapokaliptikus világát önti könyv formátumba.
Teljesítette az Inktober kihívást is, de most két másik művét mutatjuk be:

VassRichard 02  VassRichard 01

További képei a Facebookon két helyen is elérhetőek, mint VassRic, illetve mint Vortexcity; és van Instagramja is.

 

Harmadik résztvevőnk a hónapban Molnár Gábor volt. Ő a kezdetektől a 5Panels képregényalkotó csoport tagja, de a képregényezés mellett korábban Warhammer és egyéb modellfigurákat is festegetett, illetve stencilképeket fújkált. Ebből a korszakából való a Facebook-posztunkban bemutatott kép is, amit csapatuk Alien-rajongó jóbarátjának készített ajándékba. Hogy legyen benne valami csavar, egy Heroes-crossovert gyártott belőle. Farost lemezre készült négy réteggel, és persze nem másolt képről, hanem saját rajzból. Íme két másik képe:

MolnarGabor 02  MolnarGabor 01

Illetve természetesen a többi is hozzáférhető a Deviantarton, és a Facebookon.

Köszönjük az e havi figyelmet, várunk titeket decemberben is!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához